ÎN CĂUTAREA DESTINULUI

ÎN CĂUTAREA DESTINULUI
Preț: 28,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Nora Roberts, cunoscuta scriitoare de bestsellere, prezintă cititorilor un nou roman de mare succes – povestea unei legende a marelui ecran, a unui scandal dintr-un oraş provincial şi a unei tinere femei prinsă între secretele şi umbrele acestora.

Cilla McGowan, nepoata divei Janet Hardy, renunţă la ideea de a deveni a treia generaţie de vedete Hardy şi porneşte într-o aventură de redescoperire a trecutului, menită s-o ajute să-şi clădească viitorul. Cumpără casa din Virginia în care bunica ei, diva, îşi pierduse viaţa în urma unei supradoze. Plonjând cu entuziasm în proiectul de restaurare a vechii case, aproape că nu are timp să-şi observe vecinul – scriitorul Ford Sawer. Este hotărâtă să nu cedeze farmecului acestui tip cu ochii verzi, dar nu se poate abţine de la mici fantezii, chiar dacă viaţa liniştită de familie nu pare să fie scrisă în destinul ei.
În pod, Cilla găseşte bine ascunse nişte scrisori nesemnate, care sugerează că Janet Hardy era însărcinată când a murit, iar tatăl era un localnic însurat. Misterul se adânceşte cu o serie de atacuri violente şi înspăimântătoare. Iar dacă Cilla şi Ford nu-şi dau seama repede cine-i atacă şi de ce, există riscul să-şi piardă viaţa.

Romanul a fost ecranizat în 2009 sub titlul Tribut, cu Brittany Murphy şi Jason Lewis în rolurile principale.Data aparitiei: 1-10-2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec