Îmi amintesc de tine

Îmi amintesc de tine
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-707-892-6
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 424
Format: 13x20

DESCRIERE

Această poveste este spusă din două puncte de vedere. Primul aparţine lui Gardar şi soţiei sale, Katrin, precum şi prietenului lor, Lif - împreună, aceştia renovează o casă abandonată şi înfricoşătoare din Islanda, dintr-un vechi sat de pescari părăsit, departe de civilizaţie.
Al doilea punct de vedere, din a doua parte a cărţii, este al doctorului Freyr care s-a despărţit de soţia sa după ce şi-au pierdut fiul. Acesta a dispărut fără urmă şi a fost declarat mort.
Grupul de prieteni care renovează casa descoperă după câteva zile că nu sunt singuri şi sunt terorizaţi de un spirit malefic.
Între timp, doctorul Freyr investighează sinuciderea unei bătrâne şi descoperă că aceasta avea o obsesie pentru fiul său dispărut. Treptat, aceste două poveşti se îmbină.
Un roman cu fantome, cu tensiune multă, cu zăpadă multă, despre disperare şi supravieţuire, cu silueta unui băieţel mort care tot apare.

Iniţial, Yrsa Sigurdardóttir a profesat ingineria la Reykjavík. Destinul ei a luat o turnură diferită în momentul în care a început să scrie cărţi pentru copii, care s-au bucurat de succes de public şi au fost recompensate cu premii importante. A urmat însă un nou pas: literatura poliţistă. Seria al cărei personaj principal este avocata Thöra Gudmundsdöttir a făcut-o celebră pe Yrsa Sigurdardöttir în lumea întreagă. Este publicată în zeci de ţări şi face parte din plutonul numărul 1 al autorilor scandinavi care au transformat în ultimii ani literatura poliţistă nordică într-un brand foarte puternic.
La Editura Trei au apărut: Suflete damnate şi Cenuşă şi pulbere.

Titlul original: I Remember You
Publicată prin acord cu Salomonsson Agency, Suedia
Limba originală: engleză
Traducere de: Bogdan Perdivară
Anul apariţiei: 2013

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă

Nr. de pagini: 424

ISBN: 978-973-707-892-6

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0172 sec