Imagini ale eternităţii. Despre trecerea celor dragi din această viaţă în următoarea

Imagini ale eternităţii. Despre trecerea celor dragi din această viaţă în următoarea
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Este oare posibil să fim părtaşi la trecerea unei fiinţe dragi din această lume în cealaltă?

Există viaţă după viaţă: iată teza pe care o susţine şi argumentează în noua sa carte dr. Raymond Moody, cercetătorul pe care The New York Times l-a numit „părintele experienţelor pe care le oferă vecinătatea cu moartea".

Ce se întâmplă când murim? Poate fi împărtăşită această experienţă şi celor rămaşi în viaţă?

Examinând „experienţele de moarte împărtăşită" – fenomene în care cei aflaţi alături de muribunzi au propriile viziuni despre lumea de dincolo – dr. Moody ne oferă noi informaţii despre călătoria pe care o facem cu toţii la finalul vieţii.

Cartea este argumentată printr-o paletă largă de studii de caz, autorul relatând inclusiv experienţele personale pe care le-a trăit lângă patul de moarte al mamei sale.

„Se întâmplă foarte des ca oamenii aflaţi în preajma unor muribunzi dragi să pară că-şi părăsesc trupurile, însoţindu-i o vreme în drumul lor spre tărâmul ceresc", susţine dr. Moody.

Dr. Raymond Moody a scris unsprezece cărţi care s-au vândut în lumea întreagă în peste douăzeci de milioane de exemplare. Lucrarea lui de pionierat, Viaţă după viaţă, a schimbat radical modul în care înţelegem moartea şi trecerea din această lume, transformându-l pe autor într-o autoritate supremă în acest domeniu. Dr. Moody a absolvit Medicina la College of Georgia şi a obţinut doctoratul la University of Virginia.
Paul Perry este realizator de filme documentare, fiind coautor al mai multor bestselleruri din lista New York Times. A colaborat cu dr. Moody la scrierea a trei cărţi.

CUPRINS:

1. O descoperire intamplatoare

2. Un potop de povestiri

3. O experienta proprie

4. Elemente ale experientei mortii impartasite

5. Paralele istorice

6. Intrebari privind experientele mortii impartasite

7. Explicatii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec