Imaginează-ţi raiul

Imaginează-ţi raiul
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Unul din 25 de americani a trăit o experienţă de moarte iminentă (clinică). Revelează oare aceste experienţe raiul despre care vorbeşte Biblia?

Cu toţii ne dorim să ştim cum va arăta viaţa de după moarte. Autorul de bestselleruri John Burke nu face excepţie. În cartea sa, Imaginează-ţi raiul, el compară peste o sută de relatări referitoare la experienţele de moarte iminentă (EMI) cu afirmaţiile scripturale, încercând să răspundă la întrebări fundamentale precum: „Voi mai fi eu însumi în rai? Îmi voi revedea prietenii şi pe cei dragi? Cum va arăta raiul? Cum arată Dumnezeu? Ce vom face de-a pururi? Ce se va întâmpla cu copiii şi cu animalele noastre de companie? Ne vom reîntâlni în rai?”

Burke aduce argumente în favoarea ideii că experienţele comune împărtăşite de supravieţuitorii unei experienţe de moarte iminentă – printre care se numără medici, profesori de colegiu, preşedinţi de bancă, oameni de toate vârstele şi din toate culturile, orbi din naştere – sunt practic similare imaginii biblice referitoare la rai.

Această călătorie fantastică în lumea de dincolo te va face să simţi că ai mai fost acolo şi îţi va schimba pentru totdeauna perspectiva asupra vieţii de apoi, inclusiv maniera în care îţi trăieşti viaţa la ora actuală. Vei descoperi astfel că raiul este mult mai uluitor şi mai fascinant decât ţi-ai imaginat până acum.

Caracteristici

  • Numărul de pagini: 448
  • Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 1. 9
  • I. S. B. N.: 978-606-756-035-0
  • Traducerea din limba engleză: Cristian Hanu
  • Titlul original: Imagine Heaven: Near-Death Experiences, God`s Promises, and the Exhilarating Future That Awaits You
  • Greutate: 0. 424 kg.
  • Link: http://www. johnburkeonline. com/

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec