Iesirea din intuneric. Cum sa te vindeci de traume cu ajutorul puterii interioare

Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93204-9-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 244
Format: 13x20

DESCRIERE

Iesirea din intuneric. Cum sa te vindeci de traume cu ajutorul puterii interioare - Steve Taylor

…aceasta este o carte despre un miracol: miracolul prin care chinul şi suferinţa psihologică pot să dea naştere unei transformări spirituale.

Imaginaţi-vă că ajungeţi la un punct în care aţi pierdut totul, poate ca urmare a unei boli grave, a unei depresii sau dependenţe. V-aţi pierdut cariera, partenerul sau familia, speranţele de viitor şi respectul de sine şi sunteţi atât de disperaţi, încât simţiţi că nu puteţi să mergeţi mai departe. Simţiţi că aţi fost frânţi complet şi reduşi la nimic.

Sau poate că e vorba de o întâlnire cu moartea: imaginaţi-vă că vi s-a spus că aveţi o boală precum cancerul şi că mai aveţi de trăit doar o scurtă perioadă de timp. Tot ce v-a adus fericire pare să vă fi fost luat. Tot ce aţi muncit din greu să construiţi şi tot ce v-aţi imaginat că va fi viitorul vostru se dizolvă şi se transformă în nimic, în faţa voastră pare să nu fie nimic, în afară de durere, pierdere şi moarte.

Şi atunci, în voi, are loc o transformare. Sinele vechi moare şi se naşte unul nou. Dintr-o dată, aveţi un sentiment de uşurinţă şi de libertate, ca şi cum ar fi fost tăiate legăturile şi ridicate greutăţile.

Lumea pare a fi un alt loc, cu un sens nou şi un ţel nou, cu o armonie nouă şi frumuseţe. Trecutul şi viitorul nu mai au nici o semnificaţie, iar grijile care va umpleau mintea mai inainte nu mai conteaza.

Tot ce conteaza e „existenta” stralucitoare pe care poti sa o vezi in jur si prezentul glorios pe care il trăieşti.

Şi nu e doar o schimbare temporară. Intensitatea iniţială a experienţei poate că va dispărea după câteva zile, dar tu n-o să mai fii niciodată acelaşi.

Eşti plin de un sentiment permanent de bine si de o apreciere nouă a vieţii. Niciodată nu vei mai lua lucrurile ca pe ceva ce ţi se cuvine - eşti permanent conştient de valoarea vieţii însesi, de prieteni şi de familie, de frumuseţea lumii, de sănătatea şi libertatea ta.

Te trezeşti că nu te mai chinui atât să faci lucrurile să se întâmple, ci eşti mulţumit să te relaxezi şi să laşi evenimentele să se desfăşoare.

Mintea îţi este în permanenţă liberă de griji şi de nelinişte şi, în loc să îţi petreci viaţa alergând după un statut, după succes şi după bogăţie, încerci să ajuţi alţi oameni sau să progresezi în propria ta dezvoltare spirituală.

Asta poate să sune ca o fantezie. Şi e adevărat că, în cele mai multe cazuri, chinul psihologic nu are nici un efect pozitiv.

Adesea nu facem decât să simţim durere şi să vrem să se termine cât mai repede. Pentru mulţi, procesul morţii este doar plin de durere şi de supărare, nemântuit de niciun sentiment de libertate sau de bine.

Pentru alţii însă, chinul intens este un soi de „alchimie spirituală”, care transformă „metalul bază” al suferinţei în „aurul” libertăţii şi binelui intens.

în această carte veţi întâlni mulţi oameni remarcabili care au trecut prin această transformare: un bărbat în vârstă de 60 de ani a renăscut spiritual după ce aproape a murit în urma unui atac de cord; un alcoolic în recuperare a trecut la o stare permanentă de iluminare după ce a ajuns „la fund” şi a pierdut totul; o femeie de vârstă mijlocie care a căpătat revelaţii spirituale puternice îmbolnăvindu-se de cancer şi un bărbat care a paralizat după ce a căzut într-o albie de râu de pe un pod, s-a luptat luni de zile cu durerea şi disperarea, apoi a trecut printr-o renaştere spirituală şi acum trăieşte într-o stare de extaz permanent…

Cartea include si un interviu cu Eckhart Tolle (autorul cartii Puterea Prezentului).


CUPRINS:

Introducere

PARTEA I-A. Puterea transformatoare a traumelor

1. Transcendenţa temporară
2. Dezvoltarea prin suferinţa
3. Punctul transformării
4. Transformarea bruscă: Boală şi dizabilitate
5. Transformarea instantanee: Dependenţa şi devastarea
6. Invaţătorii spirituali

PARTEA A II-A. Moartea: Marea Trezire

7. Paradoxul mortii
8. Intoarcerea din moarte
9. întâlniri neaşteptate cu moartea

Partea a III – a. Transformaţii

l0. O stare superioară de a fi
11. Puterea detaşării
12. Eliberarea

Note
Bibliografie
Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0146 sec