Ierusalim

Ierusalim
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Acest ghid vă oferă ror ce vreţi să ştiţi despre Ierusalim. Este conceput pentru a fi o lectură plăcută şi, în acelaşi timp, un instrument de reper uşor de folosit. Cartea este împărţită în mai multe secţiuni, în care găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Secţiunea color introductivă prezintă Ierusalimul în linii mari, oferind sugestii referitoare la perioadele recomandate pentru călătorie şi atracţiile esenţiale, incluzând şi cuprinsul lucrării. Urmează secţiunea de informaţii practice, în care găsiţi sugestii utile înainte de călătorie.

Capitolul ce descrie oraşul descrie în detaliu zonele Ierusalimului, cu toate atracţiile. Fiecare capitol începe cu o listă a atracţiilor principale, o introducere şi o hartă care să vă ajute la planificarea itinerariului. Partea dedicată excursiilor include o selecţie de destinaţii de o zi, de la Betleem la Tel Aviv.

Secţiunea contexte cuprinde informaţii despre istorie, religii şi cărţi, în vreme ce inserturile color prezintă arhitectura religioasă, iar partea de limbă ebraică şi arabă vă oferă suficienţi termeni în ebraică şi arabă pentru a vă descurca.

Volumul se încheie cu o serie de informaţii editoriale, cum ar fi detalii referitoare la procedura de actualizare a informaţiilor, precum şi un index cuprinzător.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec