Iertarea adevarata si iertarea mimata - Invata sa te ierti vol. 8

Iertarea adevarata si iertarea mimata -  Invata sa te ierti  vol. 8
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 370
Format: 13x20

DESCRIERE

Iertarea adevarata si iertarea mimata. Seria „Invata sa te ierti”, vol. 8 - Luule Viilma

…toată negativitatea care se află in om, şi pe care el n-a ştiut s-o elibereze cu inteligenţă - cu ajutorul iertării, este o lecţie de viaţă care a rămas neînvăţată. Prin urmare, ea va trebui învăţată prin suferinţe.

Pentru aceasta, trebuie să apară persoana sau situaţia care să-i provoace suferinţe. Iertarea este însoţită de conştientizare. Conştientizarea înseamnă înţelepciune. Omul rămâne un ignorant atâta timp cât vede cauza raului in altii…

Fragmente din carte:

…dacă în permanenţă alţii iau hotărâri în locul dumneavoastră, veţi avea în permanenţă nasul înfundat, fără să fi răcit, şi creierul nu se mai dezvoltă. O persoană inteligentă şi care şi-a făcut un nume, începe deodată să vorbească pe nas, n-o să creadă în vorbele mele, dar dacă va da un pic de libertate energiei mândriei şi luării de decizii, îşi va da seama că într-adevăr potenţialul creierului i se îmbunătăţeşte.

…în nas îşi are sediul mândria vulnerabilizată. Vă reamintesc că îţi este ciudă, te simţi umilit atunci când nu primeşti ce ai dorit. Şi realmente omul nu primeşte niciodată tot ce îşi doreşte. Primeşte ceea ce îi este de folos. Dacă nu ştie să trăiască conform necesităţilor, ceea ce îi este de folos ajunge la el prin dorinţă şi automat dorinţa este însoţita de stresul numit umilinţă. în felul acesta, umilinţa vine întotdeauna ca un fel de plus la cântar.

Cu cât ne simţim mai pustiiţi, cu atât mai puţin suntem capabili să luăm decizii. Ştiind că trebuie să luăm o decizie şi simţind că nu suntem în stare, ne apucă disperarea.

Dificultatea este şi mai mare când avem un nivel ridicat de cultură ce ne obligă să ne ascundem ruşinea că suntem neajutoraţi şi să facem eforturi ca acest lucru să nu se vadă.

Ascunderea incapacităţii de a lua decizii duce la inflamarea sinusului frontal…

CUPRINS:


Despre dorinţa de a fi om

Despre gândirea pozitivă şi cea negativă

Despre mila de tine însuţi şi despre pierderea forţei de a trăi

Despre cum te poţi îmbolnăvi din cauza celor din jurul tău

O nenorocire nu vine niciodată singură

Despre neputinţa sexuală

Despre iubire şi despre ruşine

Despre scara spre rai ridicată pe nisip

Despre uciderea delicată şi nedelicată

Ruşinea de a fi om

Despre dorinţa de a fi o stea

Viaţa intră în criză

Curcubeul de noapte sau aurora boreală

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.291 sec