Iarba de grau, izvor de sanatate

Iarba de grau, izvor de sanatate
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 138
Format: 13x20

DESCRIERE

Iarba de grau, izvor de sanatate. Cum ne ajuta iarba de grau in reechilibrarea si pastrarea sanatatii?

Faptul ca sucul obtinut din iarba de grau a devenit unul dintre cele mai recunoscute suplimente alimentare naturale din lume, pentru persoanele care traiesc un stil de viata sanatos printr-o nutritie naturala, nu este deloc o simpla intamplare, deoarece contine intr-o concentratie fara precedent mineralele vitale, enzime, aminoacizi, vitamine si clorofila.

In Institutul pentru sanatate Hippocrates, fondat de catre Ann Wigmore si Viktoras Kulvinskas, sucul obtinut din iarba de grau se foloseste inca din 1963 si rezultatele obtinute dovedesc eficienta acestuia, ca componenta a terapiilor medicale, deoarece continutul bogat in substante active hraneste si detoxifiaza celulele corpului nostru.

In zilele noastre tot mai multe persoane constientizeaza si inteleg faptul ca organismul uman este un sistem care se auto-vindeca si se regenereaza, iar energiile vitale provin in primul rand din alimentele consumate.

Multe din bolile de care suferim astazi sunt aduse de lipsa de vitalitate din alimentele pe care le consumam. Multe din mancarurile occidentalilor sunt excesiv de tratate termic si pe jumatate moarte (enzimele alimentare sunt distruse prin gatire). Sucurile sunt pline de zahar, alcool sau stimulanti care confera o energie iluzorie ce dispare repede pe masura ce orele trec.

Spre deosebire de acestea, nutrientii din iarba de grau si muguri, legume verzi, fructe, nuci, seminte si preparate ce sunt facute plecand de la acestea, ce nu sunt distruse prin procesare termica, pot reda vigoarea si energia unui corp obosit si slabit.

Aceasta carte va ghideaza si va ofera ajutorul pentru pastrarea sau recuperarea sanatatii prin modificari minore in stilul de viata, fara a folosi medicamente sau substante sintetice, doar printr-un consum de alimente bogat in enzime.

Ann Wigmore, considerata pioniera in domeniul nutritiei sanatoase, prezinta in aceasta carte atat rezultatele obtinute, explicand amanuntit, dar totusi pe intelesul tuturor, cultivarea ierbii de grau, putand astfel beneficia de avantajele oferite de acest adevarat izvor de sanatete…

CUPRINS:

Prefata

1. Putere verde din iarba de grau
Mai multa energie. Iarba de grau va poate prelungi ziua. Vindecarea bolilor. Protectie impotriva depresiei citadine.

2. Verde pentru viata
Sangele plantelor. Clorofila. Noua revolutie verde. Soluri moderne si minerale. Performanta Barbarei Moore.

3. Cum functioneaza clorofila din iarba de grau?
Paza impotriva pericolelor din mediul inconjurator. Enzimele ierbii de grau: purificatorii de top ai sangelui. Iarba de grau genereaza sange si stimuleaza mentinerea unei circulatii sanatoase. Iarba de grau si functia hepatica. Proprietatile dezodorizante ale clorofilei.

4. Cresterea duratei de viata si intinerirea folosind iarba de grau
Nutritie si intinerire. O viata mai lunga. Iarba de grau, enzimele si inaintarea in varsta. Iarba de grau si repararea ADN-ului. Iarba de grau impotriva radicalilor liberi. Esti numai atat de tanar ca sangele tau. Intinerirea cu iarba de grau.

5. Super-nutritie cu iarba de grau
Radacinile ierbii ca hrana. Cel mai bun tip de vitamine. Iarba de grau fata in fata cu super-hrana. Vitaminele din iarba de grau. Mineralele din iarba de grau. Aminoacizii (proteinele) din iarba de grau. Super-nutritie cu clorofila din iarba de grau.

6. Miracolul vindecarii cu iarba de grau
Iarba de grau si victoria asupra cancerului. Aportul de oxigen si cancerul. Poate iarba de grau sa puna capat luptei contra obezitatii? Compensare fara eliminare. Sunteti protejat impotriva pericolelor vietii moderne?

7. Cum sa cresteti iarba de grau si cum sa extrageti sucul
Cum sa-ti amenajezi propria gradina de interior. Cum sa cresteti iarba de grau. Instructiuni de plantare. Scurt ghid al cultivatorului de iarba de grau. Instrunctiuni de compostare. Ghid scurt de compostare. Obtinerea sucului din iarba de grau.

8. Multele utilizari ale ierbii de grau
Aliment/medicament. Retete cu suc din iarba de grau. Retete. Sucul din iarba de grau calmeaza. Implanturile din iarba de grau. Alte utilizari ale sucului din iarba de grau.

9. Postul cu iarba de grau: pentru purificare, vindecare si o super-nutritie
Pregatirea pentru postul cu iarba de grau. Schimbari fizice in timpul postului. Postul. Terminarea postului. Ce trebuie si ce nu trebuie sa faceti in timpul postului. O zi tipica de post cu iarba de grau. Cum sa va preparati bauturile verzi si Rejuvelac. Retete.

Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec