Hrana Zeilor

Hrana Zeilor
Preț: 13,10 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 269
Format: 14x20

DESCRIERE

Când am început să adun date pentru această carte, mi-am dat seama că toată lumea tânjeşte după ceva şi că lipsa de alimentaţie pe deplin satisfăcătoare a cauzat, în mare parte, bolile şi dizarmonia care afectează, actualmente, planeta noastră. Am mai realizat şi că lipsa de instruire menţine această stare de dizarmonie şi boală, pentru că mulţi oameni pur şi simplu nu ştiu cum să se racordeze la o sursă de hrană care să genereze sănătatea şi fericirea fizică, emoţională, mentală şi spirituală pe care ne-o dorim cu toţii.

Cu toate că am mai scris două alte cărţi din Seria despre Alimentaţia Divină, în cartea de faţă aş vrea să vă prezint o metodă foarte simplă şi uşor de înţeles pentru satisfacerea tuturor felurilor de foame pe care le resimţim, împreună cu descrierea unui sistem fundamental care, dacă omul este dispus să se lase acordat la canalul potrivit, are şi capacitatea de a-i elibera pe oameni de nevoia de a se alimenta cu hrană fizică, dacă doresc acest lucru. Oricum, formulele, stilurile de viaţă şi meditaţiile din această carte pot fi utilizate de oricine, singura diferenţă fiind că, pentru cei care doresc să se bucure în continuare de plăcerile hranei fizice, recomandăm o dietă vegetariană, pentru menţinerea sănătăţii, sensibilităţii şi resurselor.

< Acest tip de foame îl definesc prin a te găsi pe ,Nivelul 1` în Programul de Alimentaţie Divină. ,Nivelul 2` este acela pe care ne satisfacem această foame şi obţinem sănătate şi fericire, pace şi prosperitate. Nivelul 2 înseamnă să obţinem şi să folosim mijloacele pentru a căpăta hrana de care avem nevoie pentru a atrage aceste lucruri către noi. Atunci atingem ,Nivelul 3` al Programului de Alimentaţie Divină, prin care ne modelăm mai departe şi învăţăm cum să ne eliberăm de nevoia de hrană fizică şi cum să existăm într-o mai mare libertate în spectrul Luminii Violete de pe unda Theta-Delta. În această carte vorbesc despre ambele deziderate şi vă ofer mijloacele pentru îndeplinirea cu succes a ambelor paradigme.
JASMUHEEN

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec