Horoscop 2012. Ghidul ta astral complet

Horoscop 2012. Ghidul ta astral complet
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Crestere. Schimbare. Evolutie.

Influentele astrale ale anului 2012 vor avea efecte dintre cele mai neasteptate. Fiecare zodie va fi pusa la incercare in mod diferit, iar societatea in ansamblu va trece prin momente decisive, care vor solicita adaptarea la o noua realitate materiala si spirituala.

In acelasi timp, va fi un an al oportunitatilor pentru cei care se bizuie pe cunoastere si pe experientele din trecut, pentru cei care privesc viitorul cu optimism si incredere. Kris Brandt Riske isi ofera sfaturile avizate pentru a-i ajuta pe nativii tuturor zodiilor sa aleaga cea mai potrivita conjunctura astrala atunci cand urmaresc un anumit scop, de natura personala, profesionala, financiara sau sentimentala.

Urmarindu-i previziunile si analiza detaliata pentru fiecare zodie in parte, luna de luna, consultand tabelele de activitati de la finalul fiecarei zodii descrise, va veti putea considera printre „norocosii” care stiu sa fie intotdeauna in locul potrivit la momentul potrivit. Veti avea sansa sa aflati din timp cand este cazul sa va puneti in valoare calitatile personale si ce prevederi sa va luati in momentele tensionate. Veti invata cum sa faceti alegeri intelepte pentru a avea un an plin de realizari si satisfactii.Kris Brandt Riske este astrolog profesionist, director executiv al Federatiei Americane a Astrologilor, autoare a numeroase carti de astrologie previzionala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.069 sec