Hitler asa cum l-am cunoscut

Hitler asa cum l-am cunoscut
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Din 1922, când o agenţie americană de ştiri i-a solicitat lui Heinrich Hoffmann o fotografie a lui Adolf Hitler—foarte puţin cunoscut la momentul respectiv —, acesta a avut un rol important în viaţa fotografului din München. Imediat după prima întâlnire dintre cei doi, Hoffmann a devenit fotograful său personal şi l-a însoţit în călătoriile cu scop propagandistic, la întruniri şi congrese. Prin intermediul lui, Führerul a cunoscut-o pe Eva Braun.

După ce Hitler a preluat puterea, în 1933, Hoffman a fost prezent la întâlnirile lui cu diverşi şefi de stat, ca şi la alte evenimente. El i-a fotografiat pe toţi cei care l-au vizitat pe Hitler la Cancelaria Reichului sau la reşedinţa Berghof.

În însemnările sale, Heinrich Hoffmann prezintă începuturile Partidului Nazist, dar şi persoanele şi instituţiile care deţineau puterea în cel de-al Treilea Reich. Deoarece a fost prieten cu Hitler, autorul ne introduce şi în viaţa privată a Führerului. El înfăţişează un om ale cărui stări sufleteşti nu au fost întotdeauna cunoscute de mase, dar nici de cei din anturajul său, fie că erau politicieni sau militari.
Despre autor


Heinrich Hoffmann
Heinrich Hoffmann (12 septembrie 1885, Fürth - 11 decembrie 1957, München) a fost fotograful personal al lui Adolf Hitler. Pentru aproape un sfert de secol, din anii 1920 şi până în 1945, Führerul şi Hoffmann au fost prieteni apropiaţi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec