Hex sau Puterea farmecelor, vol. 2 din seria Elita Intunecata

Hex sau Puterea farmecelor, vol. 2 din seria Elita Intunecata
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

Elevă nouă.

Şcoală nouă.

Aceleaşi belele.

Lily Parker este o elevă nouă la Şcoala de Fete Sfânta Sofia, dar deja a aflat că magia este cel mai bun prieten pe care-l poate avea o fată... sau cel mai periculos duşman! De aceea, Lily trebuie să înveţe cum să-şi controleze noile capacităţi paranormale – şi asta pe lângă complicatele relaţii cu cei care conduc şcoala, cu simpaticul coleg Jason, care ascunde un mare secret de vârcolac, şi lupta pe care o duce alături de cea mai bună prietenă a ei, Scout, înfruntând palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago – inclusiv pe misterioşii Secerători.

Dar, curând, Lily este invitată la o întâlnire secretă cu Sebastian – un tip hot, care se oferă s-o ajute să-şi stăpânească magia ce îi curge prin vine. Însă atenţie, el este un Secerător, iar Lily intră într-un joc periculos. Se pare că graniţa dintre bine şi rău nu este întotdeauna prea clară…
Despre autor


Chloe Neill

s-a născut în sudul Statelor Unite ale Americii, iar acum trăie?te în Midwest. Este autoarea seriilor Chicagoland Vampires ?i Dark Elite.
Atunci când nu redactează aventurile lui Merit sau ale lui Lily, autoarea face prăjituri, se uită (timp îndelungat!) la televizor, î?i susţine echipa favorită de fotbal, petrece timp cu prietenii săi ?i se joacă împreună cu cei doi câini ai săi, Baxter ?i Scout.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.054 sec