Heinrich Himmler. Viata sinistra a sefului SS-ului si al Gestapoului

Heinrich Himmler. Viata sinistra a sefului SS-ului si al Gestapoului
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 352
Format: 13x20
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Aceasta este viata unuia dintre cei mai inteligenti si mai proeminenti conducatori nazisti, care, in calitate de sef al temutului SS si al sadicului Gestapo, a coordonat exterminarea a milioane de oameni.

Cartea dezvaluie povestea unui baiat aparent obisnuit, ajuns un barbat obsedat si superstitios, care devine pasionat de medicina naturista, astrologie si homeopatie inainte de a-si indrepta in cele din urma atentia spre „stiinta” purificarii rasiale si credinta in superioritatea rasei ariene.

Plina de intrigi, neverosimila lui ascensiune a facut din el al doilea om ca putere din Germania nazista. Cunoasterea sinistrei sale existente ne ajuta sa intelegem un partid politic si o natiune care au savarsit crime ingrozitoare impotriva lumii si umanitatii.Roger Manvell si Heinrich Fraenkel au colaborat la cateva proiecte privind cinematografia germana si istoria celui de-al Treilea Reich. Sunt cunoscuti in primul rand pentru biografiile detaliate ale celor mai faimosi conducatori nazisti.„Nu exista alte biografii mai bune ale lui Göring, Goebbels si Himmler.”

– The New York Review of Books

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.053 sec