Harun si Marea de Povesti (Editia 2013)

Harun si Marea de Povesti (Editia 2013)
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 264
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Editia a III-a

Traducere din limba engleza de Dana Craciun

Aparut in 1990, Harun si Marea de Povesti este istoria micului Harun Khalifa si a tatalui sau, Rasid, de profesie povestitor. Asemenea unui basm transpus in zilele noastre, romanul de fata amesteca, precum un puzzle, carticele hazlii si desene animate, secvente din Razboiul stelelor si chiar inscriptii de pe panourile care flancheaza autostrazile din Casmir. De o simplitate si o prospetime cuceritoare, Harunsi Marea de Povesti este o poveste moderna pentru copii si adulti, plina de savoarea lumii orientale a celor O mie si unade nopti, al caror personaj indragit, faimosul calif Harun al Rasid, revine la viata in ipostaza inedita a unui baietel inzestrat cu cea mai mare comoara a lumii: imaginatia.

„O poveste comica, vie, plina de imaginatie... Din aceasta Mare de Povesti isi trage Salman Rushdie seva scrierilor sale.” (The New York Times Book Review)

„Harun si Marea de Povesti nu este doar o carte pentru cei care iubesc povestile bune. E dovada vie a unui adevarat geniu literar.” (Stephen King)

„Un roman care ii va incinta deopotriva pe copii si pe adulti, pentru ca ofera mai multe paliere de lectura: se poate citi ca o parabola, ca un joc al inchipuirii, ca o carte de aventuri, ca o alegorie si, in cazul celor obsedati de actualitate, ca o aparare lirica a crezului artistic al lui Rushdie.” (India Today)

„Harun si Marea de Povesti va devenio carte clasica; pastrati-o cu grija, spre a o lasa mostenire nepotilor vostri. Veti afla in ea nu doar mirajul celor O mie si una de nopti, ci si ecouri din Alice in Tara Minunilor, Vrajitorul din Oz ori Cartile Junglei.” (The Times)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec