Harta. Cum sa gasesti magia si sensul in povestea vietii tale

Harta. Cum sa gasesti magia si sensul in povestea vietii tale
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-27-3
Anul publicării: 2015
Pagini: 208

DESCRIERE

Harta. Cum sa gasesti magia si sensul in povestea vietii tale - Colette Baron Reid

In fascinanta carte Harta. Cum să găseşti magia şi sensul în povestea vieţii tale consiliera intuitivă Colette Baron-Reid îţi înmânează „bagheta magică” a propriei tale constientizări pentru a putea începe să îti percepi viata ca o aventură minunată si să devii cartograful înţelept al propriului tău destin.

Colette Baron-Reid a ajuns renumită în toată lumea prin faptul că îi ajută pe oameni să îsi creeze vietile pline de sens si autentice pe care doresc să le trăiască. Mesajul esenţial oferit de Colette Baron-Reid este că nu trebuie să te simti pierdut sau dezorientat în aceste vremuri de transformare globală, nici să te laşi influenţat de schimbările iluzorii.

Harta te invită să îţi afirmi cu curaj puterea de a-ţi conduce călătoria, astfel încât să poţi găsi sensul vieţii, prosperitatea adevărată şi bucuria. Păşeşte în domeniul magiei si descoperă puterea extraordinară din tine de a-ţi contura destinul.

Autoarea te îndeamnă să începi această expeditie profundă, călătorind prin peisajele tale interioare si cercetându-le cu fascinaţia şi curiozitatea unui explorator. Vei întîlni fiintele imaginare care detin cheile întelepciunii ascunse în subconstientul tău: Vrăjitorul Conştientizării, Grădinăreasa Blajină, Colecţionara de Oase si spiritele terenului psihologic pe care îl traversezi care stiu unde se găseste comoara din fiecare experienţă.

Vei descoperi cum să îl îmblânzeşti pe răutăciosul Spiriduş, care te ţine captiv în vechile tale obiceiuri. Fiecare dintre aceste aspecte ale psihicului are o lectie pentru fiecare din noi şi fiecare reactionează la indicaţiile tale, fiindcă tu eşti responsabil de propria ta hartă interioară.

Mesajul esenţial oferit de Colette Baron-Reid este că nu trebuie să te simti pierdut sau dezorientat în aceste vremuri de transformare globală, nici să te laşi influenţat de schimbările iluzorii. Harta te invită să îţi afirmi plin de curaj puterea de a-ţi conduce călătoria, astfel încât să poţi găsi sensul vieţii, prosperitatea adevărată şi bucuria. Păşeşte în domeniul magiei si descoperă puterea extraordinară din tine de a-ţi contura destinul.

Colette Baron Reid (n. 1958) este o renumită autoare de origine canadiană, ale cărei cărţi motivaţionale, pe teme de dezvoltare personală şi spiritualitate au ajuns bestselleruri şi au fost traduse în 27 de limbi. Dintre acestea, amintim: Messages from Spirit (Mesaje de la spirit) şi Remembering the Future (Să ne amintim viitorul), alături de CD-ul de meditaţie bazat pe un exerciţiu de vizualizare creativă Journey Through the Chakras (Călătorie prin chakre – apărut la ACT şi Politon).

Personalitate charismatică şi oratoare motivaţională de succes, a fost adeseori invitată în emisiuni celebre, precum The Oprah Show şi Dr. Phil, dar are şi propriile emisiuni la CBS New Sky Radio şi Hay House Radio. În cei 22 de ani de practică în domeniul citirii psihice, a susţinut conferinţe şi a consiliat clienţi în peste 29 de ţări, fiind renumită pentru observaţiile şi sfaturile ei percutante, pline de intuiţie şi originalitate. În 2013 fost inclusă în Top 100 Watkins al celor mai influente personalităţi din domeniul spiritualităţii.

CUPRINS:

Introducere: Harta ta fermecată

PARTEA I: CUM SA TE ORIENTEZI SINGUR PE HARTA TA

Capitolul 1: Unde te afli?
Capitolul 2: în ce moment eşti?
Capitolul 3: Pierdut în Ţinuturile Fantomelor

PARTEA II: AIUTOR DE NAVIGAŢIE PE HARTA TA

Capitolul 4: Cine te călăuzeşte?
Capitolul 5: Aliaţii tăi magici
Capitolul 6: Conversaţii şi transformări Magice
Capitolul 7: Comori, talismane şi săculeţi medicinali

PARTEA III: MAGIA ŞI SENSUL ACESTEI AVENTURI

Capitolul 8: De ce iei parte la această aventură?
Capitolul 9: Cum să găseşti magia
Capitolul 10: Cum să lucrezi cu magia

PARTEA IV: TRANSFORMAREA MAGIEI ÎN REALITATE

CapitoIuI 11: Tovarăşi de călătorie
Capitolul 12: încotro vei merge de aici încolo?

Lista locurilor magice
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0589 sec