Habarnam pe Lună
32,98 lei
34,00 lei (-3%)

Habarnam pe Lună

Habarnam pe Lună
-3%
Preț: 32,98 lei
34,00 lei (-3%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 432
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Nikolai Nosov

NIKOLAI NOSOV (1908-1976) a urmat cursurile Institutului de Artă din Kiev, apoi pe cele ale Institutului de Cinematografie din Moscova. Între 1932 şi 1951 a lucrat ca producător de filme de animaţie şi educative. După debutul literar, în 1938, a scris numeroase povestiri pentru copii şi adolescenţi, publicate mai întâi în reviste, apoi în volum.

Aşa cum v-am anunţat, seria aventurilor lui Habarnam şi ale prietenilor săi nu s-a încheiat. Nici n-avea cum. Prichindeii, după cum ştiţi, sunt dornici să călătorească, sunt foarte curioşi şi, mai presus de toate, plini de neastâmpăr. De data asta ei vor să pornească spre Lună. Ideea călătoriei i-a venit lui ªtietot şi, ca s-o ducă la îndeplinire, a construit o navă cosmică, cu care să zboare doar prichindeii cei mai disciplinaţi, adică bineînţeles nu Habarnam şi Gogoaşă.
Dar ce să vezi? Lucrurile au luat o altă întorsătură: tocmai ei doi ajung primii pe Lună, unde au parte de peripeţii de tot soiul cu „prichindeii lunatici", nişte prichindei cu altfel de apucături şi altfel de preocupări decât cei pământeni.
Sfatul nostru este să nu lăsaţi cartea din mână până ce nu veţi afla cum i-a salvat ªtietot, împreună cu Cerceluşa şi cu Scrumbiuţa, pe cei doi aventurieri şi cum s-au întors cu toţii pe Pământ.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.042 sec