GRECIA – GHIDUL MENIURILOR

GRECIA – GHIDUL MENIURILOR
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2009
Pagini: 120
Format: 11,5x21

DESCRIERE

Ghidul meniurilor este o nouă serie a colecţiei „Gastronomica”, iniţiată de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un număr de volume care prezintă elementele specifice diferitelor bucătării naţionale din Europa, şi nu numai, aşa încât atunci când călătoreşti în ţările respective, să te poţi orienta prin multitudinea de produse şi preparate existente pe pieţele locale.

Volumul de faţă vrea să-ţi arate o altă faţă a Greciei decât cea prezentată, de obicei, în ghidurile turistice, unde aspectele abordate de noi sunt atinse de prea puţine ori şi, chiar şi atunci, extrem de sumar. Ghidul îţi dezvăluie o Grecie reală, tangibilă şi accesibilă, făcându-te să o cunoşti prin prisma celei mai naturale expresii a culturii sale – mâncarea. Intenţia noastră a fost de a-ţi oferi posibilitatea să înţelegi, pe de o parte, denumirile unor mâncăruri pe care le vei vedea în meniul localurilor unde vei dori să iei masa, şi, pe de altă parte, să te familiarizezi cu bogăţia de produse existente în magazinele locale, de la brânzeturi şi produse din carne, până la minunatele vinuri produse în diferite regiuni ale ţării sau la dulciurile spectaculoase, extrem de apreciate de toată lumea.

Şi, pentru că este absolut sigur că după ce ai gustat o mâncare în Grecia vei dori să repeţi experienţa, ne-am gândit să-ţi oferim şi reţetele unor preparate foarte cunoscute şi apreciate atât de locuitori cât şi de turişti. Le poţi pregăti chiar în bucătăria ta, reînviind astfel nostalgia călătoriei tale în aceste zone.

Şi ca să te ajutăm şi mai mult, am introdus şi o serie de informaţii utile, strict necesare în cazul unei călătorii în străinătate, precum şi un mic dicţionar gastronomic (bilingv), care îţi poate fi de ajutor în comunicarea cu localnicii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.026 sec