Gramatica Limbii Romane pentru Examene 2020, Volumul I - Notiuni teoretice, exercitii aplicative, grile comentate - Include subiectele date in anii 2018, 2019 si ianuarie 2020 (Editie revizuita 2020)

Gramatica Limbii Romane pentru Examene 2020, Volumul I - Notiuni teoretice, exercitii aplicative, grile comentate - Include subiectele date in anii 2018, 2019 si ianuarie 2020 (Editie revizuita 2020)
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 467
Format: 17x24
Categoria: Admitere

DESCRIERE

Gramatica Limbii Romane pentru Examene.
 
Volumul I. (Editie revizuita 2020)
 
Include opt teste-grila si subiecte date in anii 2018, 2019 si 2020 la:
Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" - toate facultatile;
Faculltatile de Drept din Bucuresti, Craiova si Iasi;
Scolile de Agenti de Politie din: Campina, Cluj- Napoca, Oradea si Targu - Ocna;
Scolile Militare de Subofiteri de Jandarmi din Dragasani si Falticeni;
Admiterea la liceu.

Aceste doua volume ar putea fi numite "Gramatica limbii romane fara meditator", deoarece sunt un ajutor pretios pentru toti cei care se pregatesc in vederea sustinerii unui examen de admitere. Cartile sunt adresate in mod special candidatilor la facultatile de Drept, la facultatile de Litere, la Academia de Politie, sau la toate scolile de subofiteri.

Cele doua volume sunt concepute in asa fel, incat pun la dispozitia candidatului atat toata teoria necesara, cat si o serie de grile aplicative, gradate ca dificultate, toate cu scopul de a-si insusi temeinic intreaga materie ceruta de programe, iar rezultatele la examene sa-i ajute sa paseasca intr-o noua etapa a vietii lor.

Editia 2020 a "Gramaticii Limbii Romane pentru examene" este mult inbunatatita fata de editiile anterioare, atat in partea de teorie, cat si prin numarul mare de grile explicate si comentate, care au darul sa fixeze in mintea candidatului notiunile teoretice invatate.

Aceste doua carti trebuie folosite concomitent pentru ca se completeaza. Volumul I cuprinde teoria ceruta si un numar de 2340 de grile, iar volumul al II-lea contine grile pentru fiecare parte de vorbire sau de propozitie si pentru sintaxa frazei, in numar de 2920 de grile ( in total 5260 ), toate explicate si comentate detaliat. In plus, gasiti in ambele volume, subiectele date la examenele de admitere din anii 2016 - 2020, de asemenea explicate, care, daca sunt rezolvate del putin de doua ori, vor duce la mari satisfactii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0467 sec