Gramatică - Fișe de lucru 2017 (pe lecții și unități de învățare cu itemi și teste de evaluare) - Clasa a V-a (Noua Programa 2017)

Gramatică - Fișe de lucru 2017 (pe lecții și unități de învățare cu itemi și teste de evaluare) - Clasa a V-a (Noua Programa 2017)
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Gramatică. Fişe de lucru pentru clasa a V-a este o lucrare concepută în conformitate cu noua programă pentru limba şi literatura română, utilă elevilor care învaţă după manualul de limba şi literatura română elaborat de Editura Paralela 45, dar şi după alte manuale alternative avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Este o lucrare complexă, dedicată în primul rând orelor de limba română, al cărei scop este dezvoltarea competenţelor lingvistice ale elevilor, fiind utilă deopotrivă şi profesorilor care pot selecta exerciţii pentru fiecare lecţie şi pot evalua nivelul achiziţiilor elevilor prin utilizarea testelor stadiale şi sumative. Cartea poate fi utilizată şi acasă, fiind un ghid nepreţuit pentru părinţi. Îi ajută, de asemenea, pe elevi şi în pregătirea pentru evaluarea naţională din clasa a VI-a şi pentru olimpiadele şcolare (OLLR, OLAV) deoarece propune şi tipuri de itemi specifici acestor evaluări, itemi care nu sunt cuprinşi, de obicei, în manualele şcolare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0501 sec