Ginduri ascunse (Editia 2013)

Ginduri ascunse (Editia 2013)
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-1970-2
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 424
Format: 10,6x18
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Virgil Stanciu

In Ginduri ascunse, David Lodge arunca in aer toate cliseele despre prafuita viata academica si dezvaluie o lume dinamica, pulsind de energie. Desi centrul de interes al romanului il constituie relatia dintre savantul Ralph Messenger si scriitoarea Helen Reed, autorul confera greutate povestii explorind enigmele constiintei si felul in care stiinta si literatura sondeaza adincimile psihicului uman.

„Ginduri ascunse este un roman construit cu mare arta, care lanseaza intrebari despre sex, dragoste, moarte si relatia dintre minte si trup. Este, in acelasi timp, o comedie neagra despre vanitatea masculina si credulitatea feminina si despre cit este de periculos sa tragi cu ochiul prin documentele din computerele altora.” (Literary Review)

„Ca la orice autor satiric care se respecta, calul de bataie al ironiei lui Lodge este pretiozitatea. Cu siguranta, Lodge te va invata citeva lucruri, va zdruncina unele prejudecati si va stirni multe zimbete de compatimire.” (New York Times Book Review)

„David Lodge este unul dintre cei mai cititi scriitori contemporani, iar Ginduri ascunse ni-l dezvaluie intr-o forma de zile mari: talentul sau narativ n-a fost nicicind atit de evident si parca niciodata n-a stapinit cu atita usurinta «arta de a combina surpriza cu logica, adica ceea ce reprezinta chintesenta comediei», cum el insusi spunea, referindu-se la clasicii genului.” (Atlantic Online)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec