Ghimpele din trup. Aspecte practice ale invataturii crestine despre boala

Ghimpele din trup. Aspecte practice ale invataturii crestine despre boala
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 254
Categoria: Religie

DESCRIERE

Ghimpele din trup. Aspecte practice ale invataturii crestine despre boala - Konstantin V. Zorin

…de-a lungul vieţii pământeşti, oricine s-a ciocnit de problema bolii şi de impactul negativ pe care ea îl are de obicei în viaţa noastră şi în viaţa celor care ne sunt apropiaţi.

Medicul, psihologul şi teologul rus Konstantin Zorin, binecunoscut deja cititorilor români, ne oferă o nouă carte de sinteză între tradiţia biblico-patristică şi descoperirile ştiinţei, ajutându-i pe ortodocşii contemporani să găsească echilibrul necesar în faţa încercărilor bolii.

Punând în lumină dubla origine – fizică şi duhovnicească – a bolii, autorul arată totodată şi mijloacele de a-i înlătura cauzele acolo unde lucrul acesta este posibil, precum şi metodele de a o valorifica duhovniceşte acolo unde Dumnezeu nu îngăduie vindecarea.

Orientată, la fel ca celelalte cărţi ale autorului, spre lămurirea şi rezolvarea problemelor cu care se confruntă ortodocşii în condiţiile zilelor noastre, lucrarea de faţă va constitui un ajutor preţios pentru oricare dintre numeroşii creştini a căror viaţă a fost afectată de boală într-un fel sau altul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec