Ghidul sănătăţii depline

Ghidul sănătăţii depline
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8566-32-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 384
Format: 13x20

DESCRIERE

O abordare holistică a vindecării bolilor în secolul XXI

În cartea de faţă, dr. Mark Mincolla descrie sistemul holistic de însănătoşire, metoda sa unică fiind bazată pe cei peste 30 de ani de experienţă ca terapeut holistic. Acest sistem cuprinde elemente de medicină chineză clasică, nutriţie personalizată şi medicină energetică extrasenzorială, fiind o sursă de inspiraţie, de forţă şi de informaţii din care să afli cum să obţii echilibrul la nivelul corpului, minţii şi spiritului.

Ghidul sănătăţii depline:
• te va învăţa să faci diagnoza unei boli bazându-te pe cel de-al şaselea simţ;
• te va ajuta să ai o stare mai bună de sănătate pe baza unor recomandări nutriţionale special concepute pentru tine;
• te va susţine în echilibrarea corpului, minţii şi spiritului prin intermediul unor meditaţii, instrumente şi tehnici de diagnoză care au trecut testul timpului.

Totul este energie şi, prin echilibrarea energiilor vitale ale corpului tău cu energiile corespunzătoare ale alimentelor, terapeuţii holişti pot preveni apariţia multor simptome inflamatorii asociate bolilor obişnuite. Acest sistem unic te va conduce pe calea vindecării naturale şi te va ajuta să realizezi unitatea dintre sănătatea fizică şi cea spirituală.

Fii mai sănătos ca oricând şi mai plin de vitalitate cu ajutorul Sistemului holistic de însănătoşire!

Ghidul sănătăţii depline este un tezaur de informaţii despre sănătatea holistică. Îl recomand cu căldură.
Dr. CHRISTIANE NORTHRUP, medic ginecolog-obstetrician şi autoare a cărţilor Women’s Bodies, Women’s Wisdom şi The Wisdom of Menopause, ambele bestselleruri New York Times

Ghidul sănătăţii depline conţine o multitudine de informaţii despre modul de evaluare a stării de sănătate şi despre cum să foloseşti energia şi nutriţia pentru a ajunge la un echilibru fizic, mental, emoţional şi spiritual. Se va dovedi, fără îndoială, de mare valoare pentru toţi cei interesaţi să aibă o stare mai bună de sănătate şi pentru terapeuţii dornici să-şi sporească gradul de cunoaştere şi de înţelegere pentru a le putea oferi pacienţilor servicii medicale mai bune.
PENELOPE QUEST, licenţiată în arte, având gradul de Master în ştiinţe, autoare a cărţii Reiki for Life

Dr. Mark Mincolla este terapeut naturist, care a ajutat, în ultimii 30 de ani, la transformarea a mii de vieţi. În cadrul inovativului său sistem de Testare Musculară Electromagnetică (TME), el a introdus tehnici energetice din medicina antică chineză alături de cele mai recente descoperiri din ştiinţele nutriţiei. Mincolla locuieşte în Cohasset, Massachusetts, unde are o clinică privată. Puteţi vizita pagina de internet a autorului la adresa: markmincolla. com

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec