GHIDUL MOTOCICLISTULUI

GHIDUL MOTOCICLISTULUI
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 304
Format: 14x20
Categoria: Sport

DESCRIERE

Motociclismul nu este doar un sport, este un mod de viata, cu reguli stricte, pe care trebuie sa le respecti. Pentru a fi un motociclist desavarsit trebuie sa cunosti foarte multe lucruri, nu este suficient sa ai o motocicleta.
Alegerea motocicletei care i se potriveste, pilotarea ei cu responsabilitate, respectarea tuturor regulilor de circulatie dar si multe „secrete” care iti pot usura calatoria, toate acestea fac parte din arsenalul de cunostinte pe care un motociclist trebuie sa-l posede.
Ghidul motociclistului isi propune mai mult decat o simpla initiere in arta pilotajului unei motociclete. De la sfaturi pentru alegerea motocicletei potrivite, la sfaturi privind felul in care trebuie sa va deplasati pe drumurile publice, de la micile reparatii, pe care le poti face fara a apela la ajutorul unui profesionist, pana la îmbunatatirile pe care le poti aduce motocicletei tale, dar si multe alte lucruri care ti se pot intampla in trafic, toate aceste informatii le gasesti prezentate de experti ai pilotajului, intr-o forma cat se poate de accesibila, fara formulari pretentioase sau care sa abunde în detalii tehnice.
Este un instrument obligatoriu pentru un motociclist aflat la inceput de drum si un ghid util pentru un motociclist experimentat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec