GHIDUL IN MATERIE DE FETE PENTRU BAIETI

GHIDUL IN MATERIE DE FETE PENTRU BAIETI
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-128-484-2
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

Traducere: Lucian Popa

30 de lucruri pe care nu le poţi afla de la prieteni şi de la părinţi

Prima dragoste este numai puţină nebunie şi multă curiozitate. GEORGE BERNARD SHAW (1856-1950)

Pubertatea este o piatră de hotar în viaţa fiecărui băiat. Cartea de faţă le vorbeşte băieţilor pe înţelesul lor, ghidându-i prin labirintul emoţiilor, al presiunilor venite din exterior şi al prejudecăţiilor legate de fete şi de întâlniri. De asemenea, cuprinde sfaturi şi informaţii care îi vor ajuta pe băieţi să ia deciziile corecte, oferindu-le indicii cu privire la modul în care să se poarte în preajma fetelor, acum şi în viitor. Ghidul este presărat cu teste personalizate care-i vor ajuta pe tinerii cititori să fie mai siguri pe ei şi să facă faţă diferitelor situaţii.

Care e cel mai bun mod de a-i spune unei fete că o placi? Ce înseamnă când o fată te tachinează? Ar trebui să te duci la petrecerile de la şcoală chiar dacă habar n-ai să dansezi? La urma urmei, de ce să te mai încurci cu fetele, când există atât de multe alte lucruri de făcut?
Despre autor


Gary J. Campbell

Gary J. Campbell este un consilier şcolar şi un asistent social cu peste 23 de ani de experienţă la activ. Face parte din Comitetul Asociaţiei Consilierilor Şcolari din Wisconsin şi este membru al Comitetului pentru Justiţie Restaurativă din St. Croix Valley. Locuieşte în River Falls, Wisconsin.

Frank C. Hawkins este coauthor al volumelor The Book of Bad Habits for Young (And Not So Young!) Men and Women, The Boy’s Body Guide, The Boy’s Fitness Guide şi The Girl’s Fitness Guide. Locuieşte în Potomac Falls, Virginia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec