GHIDUL FINANTARILOR EUROPENE De la Idee la Proiect 5 cd-uri audio

GHIDUL FINANTARILOR EUROPENE De la Idee la Proiect 5 cd-uri audio
Preț: 240,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

Prima colectie din Romania ce contine 5 cd-uri audio, cartea " Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect" , " Glosarul Fondurilor Europene pe intelesul tuturor" si ce se dedica in totalitate accesarii fondurilor europene.
Editura ContaPlus a lansat la inceputul lunii martie, colectia “Ghidul Finantarilor Europene – de la idee la proiect”, realizata de un grup de specialisti de renume, traineri şi consultanti în domeniul fondurilor europene, al achizitiilor publice si al auditului, având o vastă experienţă în domeniul accesării şi utilizării fondurilor structurale şi de coeziune, sub coordonarea Doamnei Aida Catana. Colectia se adreseaza tuturor acelora care vor sa afle detalii relevante despre fondurile europene, gestionate fie de institutii din Romania, fie de Comisia Europeana.
In cadrul colectiei sunt prezentate si ilustrate toate oportunitatile de finantare disponibile pentru perioada de programare, precum si sursele de informare existente in acest moment, pentru fiecare tip de program descris, modalitatile de accesare ale acestora de catre sectorul public si privat, aspecte legate de achizitii publice si audit, dezvoltarea regionala, a resurselor umane, cresterea capacitatii administrative sau respectarea mediului. Pe masura ce ascultam povestea fondurilor structurale, suntem indrumati pas cu pas catre elaborarea si implementarea corecta a unui proiect cofinantat din fonduri europene, ce aduce beneficii noua tuturor, prin impactul pozitiv.
Colectia cuprinde 5 audiobook-uri:
1 . Politici si finantari europene
2. Finantari europene pentru mediu si dezvoltare regionala
3. Finantari europene pentru companii private si aspect importante in domeniul ajutorului de stat”
4. Finantari europene pentru resurse umane, dezvoltarea capacitatii administrative si rolul achizitiilor publice in realizarea proiectelor cu finantare europeana
5. Audit si puncte nevralgice in accesarea fondurilor europene
“Glosarul Fondurilor europene pe intelesul tuturor” ce cuprinde o selecţie a celor mai relevanţi termeni utilizaţi în domeniul fondurilor europene care se regăsesc în prezenta colecţie de audiobookuri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec