GHIDUL COMPLET AL DURERILOR FIZICE – Terapii psihoenergetice

GHIDUL COMPLET AL DURERILOR FIZICE – Terapii psihoenergetice
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Pentru medicina orientala, boala indica existenta unui obstacol in realizarea Drumului Vietii. Constiinta exprima astfel, prin tulburari energetice generatoare de maladie, piedicile deplinei sale impliniri. Pare asadar logic sa intelegem mecanismele psihoenergetice subiacente maladiei, pentru a ne redobandi starea de sanatate.
In aceasta privinta, cartea de fata reprezinta un manual practic perfect, la indemana tuturor celor care cauta secretele descifrarii limbajului corpului nostru. Citind-o, vom invata sa nu mai consideram maladia ca fiind rodul intamplarii sau fatalitatii, ci mesajul constiintei noastre, al fiintei noastre interioare. Sau poate ca vom reusi sa descoperim in spatele unei suferinte o maladie „creatoare“, un mijloc de progres in evolutia noastra.
Doctor Thierry Médynski
Corpul nostru vorbeste. Dar trebuie sa-l si auzim!
Alergii, ameteli, anorexie, bulimie, cancer, febra, dureri de gat, de nas, de urechi, de ochi, inflamatii, chisturi, lumbago, migrena, noduli, sciatica, spasmofilie, tumori etc... Toate ne semnaleaza ca in fiinta noastra interioara incearca sa se exprime tensiuni profunde. Deschideti aceasta carte si veti afla de ce!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0445 sec