GHIDUL ALIMENTELOR – CE ȘI CÂT MÂNCĂM

Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Julia Heller
Editura: Lider
Anul publicării: 2013
Categoria: Alimentatie si Naturism
DESCRIERE
Iată, în sfârşit, o carte pe care o puteţi include, fără rezerve, în colecţia dumneavoastră de lucrări pe teme de sănătate!
Fie că doriţi să urmaţi un regim alimentar, la sfatul medicului, în cazul depistării diverselor afecţiuni (colesterol mărit, diabet, hipoglicemie etc.), să pierdeţi sau să luaţi în greutate, sau, pur şi simplu, să vă îmbunătăţiţi calitatea vieţii, acest ghid vă va deveni indispensabil. Vă veţi afla astfel în posesia unor informaţii valoroase pentru echilibrarea dietei personale, descoperind numărul de calorii, proteine, carbohidraţi, grăsimi, colesterol, sodiu şi fibre conţinute de majoritatea alimentelor de bază, dar şi de cele preparate, din conserve sau congelate.
Uşor de consultat, urmărind o trecere în revistă a tuturor alimentelor, în ordine alfabetică, pe care le consumăm zilnic, lucrarea de faţă devine un mijloc sigur şi eficace de a afla secretul unei sănătăţi de fier.
Fie că doriţi să urmaţi un regim alimentar, la sfatul medicului, în cazul depistării diverselor afecţiuni (colesterol mărit, diabet, hipoglicemie etc.), să pierdeţi sau să luaţi în greutate, sau, pur şi simplu, să vă îmbunătăţiţi calitatea vieţii, acest ghid vă va deveni indispensabil. Vă veţi afla astfel în posesia unor informaţii valoroase pentru echilibrarea dietei personale, descoperind numărul de calorii, proteine, carbohidraţi, grăsimi, colesterol, sodiu şi fibre conţinute de majoritatea alimentelor de bază, dar şi de cele preparate, din conserve sau congelate.
Uşor de consultat, urmărind o trecere în revistă a tuturor alimentelor, în ordine alfabetică, pe care le consumăm zilnic, lucrarea de faţă devine un mijloc sigur şi eficace de a afla secretul unei sănătăţi de fier.
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-Promoţii
-- 88,20 lei98,00 lei (-10%)
- 87,30 lei97,00 lei (-10%)
RECENZII