Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului

Ghid practic si inteligent. Cum sa fii as in cresterea si ingrijirea copilului
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 288
Format: 13x20
Categoria: Familia

DESCRIERE

ÎNVAŢĂ DE LA SPECIALIŞTII COLEGIULUI NORLAND ŞI DE LA CELE MAI PROFESIONISTE BONE DIN LUME

Când aşteptăm venirea pe lume a unui copil, ne dorim să avem la îndemână un manual cu sfaturi de bun-simţ, practice şi inteligente. Nu avem nevoie de o abordare „universală” şi nici de povestiri prea personale ale unor mămici celebre; avem nevoie de sfaturi bazate pe o experienţă practică şi îndelungată.

Iar când vrei să devii AS în creşterea copilului, de unde să afli cele mai bune sfaturi dacă nu tot de la AŞI?

Bona englezoaică este o adevărată instituţie - recunoscută în toată lumea. O întâlnim, îmbrăcată în uniforma ei impecabilă, în multe filme şi cărţi, şi ne gândim ce bine ar fi să avem lângă noi o asemenea expertă care să ne ajute cu pricepere, atenţie şi bun-simţ să ne creştem copiii.

Iar bonele formate la celebrul Colegiu Norland din Marea Britanie sunt cele mai profesioniste şi mai respectate bone din lume. De mai bine de un secol, ele au avut grijă de copiii multor familii regale şi celebrităţi.

Prin intermediul acestui Ghid practic şi inteligent, toţi cei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea copiilor de la 0 la 8 ani vor putea beneficia de experienţa şi metodele lor educative pe termen lung, strânse pentru prima dată într-o carte.

Cum să fii AS în creşterea şi îngrijirea copilului vă va ajuta:

Să amenajaţi camera copilului;
Să-i formaţi obiceiuri esenţiale legate de somn, alimentaţie şi igienă;
Să-l învăţaţi bunele maniere şi comportamentul civilizat;
Să trataţi bolile obişnuite ale copilăriei, de la colici la pojar;
Să-i organizaţi o petrecere aniversară de neuitat şi multe altele

Atenţie! Vântul de est vă aduce în prag ceva mai bun decât o Mary Poppins a secolului XXI – un Ghid practic şi inteligent, o carte de încredere şi un sfătuitor preţios!

Louise Heren

Este regizor de televiziune. A produs numeroase documentare observaţionale despre îngrijirea copiilor, a căror valoare este unanim recunoscută.Susan McMillan

Este o scriitoare şi producătoare de televiziune de succes. Ţine cursuri de creative writing, a scris pentru BBC Books şi numeroase scenarii de televiziune.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec