Ghid practic pentru antreprenori

Ghid practic pentru antreprenori
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2012
Pagini: 208

DESCRIERE

Data aparitiei: Decembrie 2012


Ghidul Practic pentru Antreprenori este prima carte despre antreprenoriat scrisa colectiv de oameni de afaceri din Romania, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders. Ghidul este un instrument de lucru pentru antreprenorii aspiranti, o colectie de sfaturi antreprenoriale menite sa incurajeze si sa inspire oamenii cu idei sa treaca la actiune si sa le concretizeze.

Ghidul Practic pentru Antreprenori este construit pe baza experientei directe a 8 antreprenori si sefi de companii din Romania, rezultatul unuia dintre proiectele generate la prima editie a Romanian Business Leaders Summit, din februarie 2012.

Cartea contine noua capitole care conduc cititorul de la punctul critic de autoevaluare a profilul de antreprenor, pana la a-si construi propriul plan de afaceri. Ghidul permite realizarea planului de afaceri in ritm cu parcurgerea continutului, trecand prin capitole dedicate marketing-ului, vanzarilor, finantelor, resurselor umane si dreptului comercial.

Autorii ghidului sunt antreprenori si sefi de companii, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders:
Daniela Cretu (John Maxwell Team),
Felix Daniliuc (Raiffeisen Leasing),
Radu Manolescu (KM Trust),
Mihai Marcu (MedLife),
Robert Maxim (Ensight Management Consulting),
Felix Patrascanu (FAN Courier),
Luminita Roman (AIMS Human Capital),
Nicoleta Stoian (Vitafoam).

Ghidul Practic pentru Antreprenori este editat de Fundatia Romanian Business Leaders si Editura Universul Juridic si va putea fi cumparat din librariile din tara la pretul de 35 lei, din luna decembrie.
Date tehnice

Titlu: Ghid practic pentru antreprenori
Pret: 35,00 RON
ISBN: 978-973-129-959-6
Format: A5
Pagini: 208

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0192 sec