Ghid pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Ghid pentru o piele sănătoasă și frumoasă
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 224
Categoria: Infrumusetare

DESCRIERE

Data apariţie: septembrie 2011

Starea tenului nostru este extrem de importantă pentru imaginea de sine (la urma urmei, acesta reprezintă acea parte din noi expusă privirilor celorlalți). Mărturie stau sumele de bani și timpul pe care unii oameni le cheltuiesc pentru a avea o piele cu aspect tânăr. Totuși, acești bani se cheltuiesc pe produse care se aplică extern și, deși cremele ajută la menținerea unui ten frumos, este extrem de important să ne hrănim pielea și din interior.

Prin urmare, dacă pielea ta arată extraordinar, înseamnă că ai o sănătate de invidiat și că procesul de îmbătrânire este încetinit. Indiferent dacă ai un ten pătat, suferi de afecțiuni mai grave ale pielii sau vrei să-ți menții aspectul tânăr, această carte îți arată cum să-ți păstrezi tenul sănătos și curat, care sunt cauzele anumitor probleme dermatologice și cum pot fi acestea rezolvate.

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în nutriție, a fondat la Londra, în anul 1984, Institute for Optimum Nutrition și este un invitat constant al emisiunilor de televiziune și radio din Marea Britanie și din alte țări. Este unul dintre susținătorii ideii că multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu dietă și suplimente decât cu medicamente și că medicina modernă a devenit prea dependentă de acestea din urmă. A publicat peste 30 de cărți, în 33 de limbi. Dintre acestea, la Editura Litera au mai apărut: Detoxifierea ficatului în 9 zile (2010) și Alergii alimentare – prevenire, depistare, tratare (2010).

Natalie Savona este un nutriționist apreciat, specializată în problemele pielii.

În pregătire, la Editura Litera:

Patrick Holford – Spune nu cancerului
Patrick Holford – Îmbunătățește-ți digestia
Patrick Holford – Întărește-ți sistemul imunitar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec