Ghid de pregatire pentru BACALAUREAT 2012 - MATEMATICA M1

Ghid de pregatire pentru BACALAUREAT 2012 - MATEMATICA M1
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

Data aparitiei: septembrie 2011


Lucrarea vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profil real, specializarea matematica-informatica, filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica pentru pregatirea "bac"-ului la matematica.
Mereu adaugita, imbunatatita, adaptata la schimbarile din invatamantul romanesc, aceasta lucrare prezinta exercitii si probleme recapitulative (cele propuse in 100 de variante in anul 2009) structurate pe continuturi de invatare cu care elevii se pot antrena pentru bacalaureat, dar contine, totodata, calendarul si metodologia de organizare a examenului de bacalaureat, programele scolare pentru examenul national de bacalaureat si un breviar teoretic.
Contine Subiectele date la examenul de bacalaureat la matematica 2010 (sesiunea I si II) si 2011 impreuna cu rezolvarea acestora. Lucrarea cuprinde 45 de teste de bacalaureat create dupa modelul dat de catre minister, impreuna cu rezolvarea acestora si 5 teste fara rezolvare.
Colectivul de profesori care a lucrat aceasta carte asigura de multi ani pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec