GHID DE FARMACOLOGIE pentru asistenţi medicali şi asistenţi de farmacie.

GHID DE FARMACOLOGIE pentru asistenţi medicali şi asistenţi de farmacie.
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Umana

DESCRIERE

Data publicatie: 10. 10. 2011

Ghidul de farmacologie este conceput conform curiculei în vigoare pentru învăţământul postliceal sanitar, pentru asistenţi medicali generalişti, dar şi pentru asistenţi de farmacie.



Dorind ca ghidul să fie cât mai util viitorilor asistenţi medicali şi asistenţi de farmacie, s-a pus accentul pe indicaţiile de utilizare, contraindicaţiile, căile de administrare şi reacţiile adverse ale medicamentelor, care pun în pericol sănătatea şi uneori chiar viaţa acestuia.



În cea mai mare parte a lucrării, s-a folosit clasificarea ATC (Anatomical Therapeutic Chemical Classification System), aprobată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi aflată la baza nomenclatorului de medicamente din ţara noastră şi din alte ţări.



Lucrarea conţine un capitol despre produse biologice utilizate în terapeutică: seruri heterologe, imunoglobuline umane specifice, vaccinuri etc. De asemenea, există un capitol separat despre droguri, stupefiante şi narcotice.



Prin structura şi conţinutul său, Ghidul de farmacologie este util atât asistenţilor medicali, cât şi asistenţilor de farmacie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec