Ghiceste-ti viitorul in palma

Ghiceste-ti viitorul in palma
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 184

DESCRIERE

Nu aveti nevoie de puteri paranormale, nu trebuie sa ardeti lumanari si tamaie, nu va trebuie nici turban sau esarfe si tone de bijuterii pentru a putea citi cu mult succes datele inscrise in palma. Mii de oameni obisnuiti practica zilnic metoda aceasta straveche, prin care se pot afla caracterul si destinul.

Totusi, pana in prezent metoda nu a fost usor accesibila. Prima carte occidentala despre divinatia in palma a fost scrisa de Aristotel pentru Alexandru cel Mare. O multime de carti care trateaza subiectul in zilele noastre par sa dateze din aceeasi perioada!

Acesta este motivul pentru care Richard Webster, autorul mai multor carti de mare succes, a scris Ghiceste-ti viitorul in palma.

Cartea este un ghid simplu, dar complet si bogat ilustrat, pentru interpretarea povestii scrise in palma fiecaruia. Sunt descrise clar subiecte incepand cu semnificatia de baza a fiecarei linii si terminand cu interpretarea complexa a semnelor marunte, revelandu-va inca din prima zi secrete insemnate si prevestindu-va viitorul.

Indiferent daca interesul dumneavoastra este serios sau temporar, pregatiti-va sa fiti rasplatit printr-o experienta interesanta cand va veti intalni cu cineva cunoscut si ii veti spune: „Arata-mi palma."

Cuprins:

Introducere. Mana. Liniile principale. Datarea evenimentelor. Liniile secundare. Degetele. Muntii palmei. Patrulaterul. Semnele din palma. Modelele liniilor epidermice. Sanatatea, bunastarea, dragostea si fericirea. Sinteza cunostintelor. Luarea amprentelor palmare. Concluzii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec