Gestiunea financiara a intreprinderii

Gestiunea financiara a intreprinderii
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

Data aparitiei: 26 Sep 2011
Nr pagini : 270


Cartea abordează problematica gestiunii financiare în cadrul întreprinderilor/firmelor într-un mod concis, clar şi lămuritor pentru a fi un instrument util la îndemâna tuturor celor care au preocupări în aria financiară din interiorul întreprinderilor.
Detalii: Gestiunea financiara a intreprinderii.

Pentru a întregi această notă, în cuprinsul cărţii autorul a inclus în cuprinsul unor capitole şi la finele fiecărui capitol aplicaţii rezolvate şi/sau de rezolvat, precum şi un rezumat al ideilor principale ce se regăsesc în cadrul capitolului respectiv. Totodată, am considerat util şi necesar să adăugăm două anexe esenţiale: o sinteză a problematicii valorii banilor în timp şi tabele cu calcularea valorii prezente şi valorii viitoare. De asemenea, lucrarea are la final un microdicţionar necesar unei utilizări mai bune a conceptelor prezentate în carte şi uşurarea revenirii ulterioare asupra semnificaţiei lor de către cititor.

Am găsit de cuviinţă, ca la finalul cărţii, în ultimul capitol, să ne referim şi la dificultăţile financiare ale unei întreprinderi ce pot apare în orice moment al ciclului economic, dar mai ales acum în plină criză financiară şi economică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.046 sec