Geografie. Caiet de lucru pentru clasa a VI-a

DESCRIERE

Geografie - caiet de lucru pentru clasa a VI-a se adreseaza atat elevilor care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele la aceasta disciplina, cat si profesorilor, pentru lucrul la clasa, dupa fiecare lectie parcursa.

Auxiliarul propune o abordare progresiva a noutatilor de geogrie, de la itemi de recunoastere in text, in desen sau pe harta pana la mici eseuri pornind de la o serie de termeni descoperiti in rebusuri. Mai mult, se incarca, prin exercitiile propuse, o apropriere a domeniului stiintific al geografiei de viata cotidiana, scopul fiind ca elevii sa inteleaga importanta informatiilor prezentate si felul in care acestea pot fi utilizate in viata de zi cu zi.

Caietul cuprinde patru mari capitole: Cunoasterea lumii in care traim, Antroposfera - omul si activitatile umane, Europa - identitate geografica, Europa in lumea contemporana, inscriindu-se astfel in prevederile programei scolare si oferind, totodata, posibilitatea reflectiei, dezbaterii si discutiilor tematice (prin teme de cercetare, proiecte de portofoliu, eseuri scurte). Este un instrument de lucru pe placul elevilor, datorita exercitiilor interactive si igenioase.

Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 112
Format: 29x20

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec