Geneza. Sa fie lumina! - Florentina Mateescu

Geneza. Sa fie lumina! - Florentina Mateescu
Preț: 27,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144
Format: 13x20

DESCRIERE

Si, iti impartasesc, suflete drag, ca am o viata bogata, cu tare multe fiinte si lucruri frumoase in ea, cu multe lectii, din care am avut si mai am de invatat, cu bucuria de a fi mama si a-mi creste frumos copilul, cu bucuria de a fi terapeut si a darui respect si iubire celor care mi-au pasit pragul, cu bucuria de a fi indrumator spiritual si a ghida pentru a fi deschise cai luminoase pentru cei care doresc sa iasa din citadela constructiilor mentale limitative. Si cu imensa bucurie de a scrie si de a darui scrisul meu lumii care are nevoie de el.

Asadar, hai sa mergem impreuna la un drum ce ne este necesar tuturor si care are o frumusete sublima, pe care o vei descoperi la fiecare pas pe care il vom face.
Caci, usor - usor se vor ridica valurile ce ne-au umbrit ochii timp de milenii si vom gasi drumul spre noi insine si spre o viata luminoasa si armonioasa.
Si nu este utopie.
E perfect realizabil.
lar TU, daca ai inceput sa citesti aceasta carte, inseamna ca ai ajuns la momentul calatoriei spre paradisul din tine, in care salasluieste Divinul.

Cu drag, din tot sufletul, Ghidul tau din aceasta calatorie, Flori Mateescu 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0569 sec