Gata de schimbare

Gata de schimbare
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 304
Categoria: Business

DESCRIERE

#

Gata de schimbare de Michael Jarrett continuă colecţia de management, colecţie recomandată de Ascendis.

De ce unele companii sunt pregătite pentru schimbare – și altele nu? De ce unele reușesc să implementeze cu succes un număr impresionant de inițiative în vederea schimbării, în timp ce altele par incapabile să ducă la bun sfârșit orice fel de proiect în acest sens? Totul se reduce la o trăsătură esențială, pe care Michael Jarrett o numește „capacitatea de schimbare”. Managerii care posedă această capacitate fac lucrurile altfel decât majoritatea oamenilor.

Gata de schimbare vă va ajuta să:

- Dobândiţi imaginea de ansamblu necesară implementării și susținerii schimbării.

- Dezvoltaţi o cultură organizațională și o atitudine care să faciliteze schimbarea.

- Identificaţi oportunităţile şi pericolele capacității de schimbare, astfel încât să puteţi opta pentru schimbarea potrivită.

- Învățaţi din experiența altora cu ajutorul studiilor de caz întreprinse asupra unor companii care au găsit rețeta perfectă – și asupra altora care au eșuat lamentabil.

Nu poţi evita schimbarea. Poţi totuşi să decizi modul în care o anticipezi, îi răspunzi şi o administrezi. Gata de schimbare vă pune la dispoziţie strategiile prin care puteţi să faceți toate astea în cel mai eficient mod cu putinţă. Iar dacă reuşiţi să administraţi schimbarea mai bine decât concurenţii voştri, atunci veţi avea în mână cartea câştigătoare.

"Îndemnul “Change or Die” pare mai actual ca niciodată. Michael Jarrett propune managerilor de pretutindeni o serie de instrumente descrise foarte bine de ecuația: Internal Capability + External Conditions + Leadership = Changeability. O carte binevenită, plină de idei practice care te vor ajuta să te diferențiezi, să te schimbi." Andrei Goșu – Director General Ascendis

"Gata de schimbare este plină de exemple și aprecieri care vă vor provoca, încânta și învăţa. Este un mare plus în biblioteca oricărui manager interesat." Costas Markides, profesor de leadership strategic, London Business School

"O lectură esențială pentru toți cei care au responsabilitatea de a face schimbări la vârf." Ron Whatford, director executiv, Lloyds TSB

"Pentru orice manager, schimbarea este un fapt de viață iar în această carte deosebit de practică, Michael Jarrett se folosește de o impresionantă bază de cercetare pentru a crea o diagramă care să-i ajute pe directorii executivi să navigheze în apele agitate ale lumii corporatiste." Lynda Gratton, autoarea cărţii Puncte Fierbinţi (Publica, 2010)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.035 sec