Gaseste-l pe Dumnezeu pretutindeni

Gaseste-l pe Dumnezeu pretutindeni
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 220
Format: 13x20

DESCRIERE

Gaseste-l pe Dumnezeu pretutindeni. Reflectii la Exercitiile Spirituale ale Sf. Ignatius Loyola - Anthony de Mello

…in această carte, Părintele de Mello împărtăşeşte comorile textului clasic al Exerciţiilor Spirituale ale Sf. Ignatius Loyola prezentând textul vechi de secole în stilul său caracteristic. Lăsaţi-l pe de Mello să vă introducă în practicile testate de-a lungul timpului ale spiritualităţii lui Ignatius şi să vă ajute să-l găsiţi pe Dumnezeu pretutindeni.
JAMES MARTIN, S. J., autorul The Jesuit Guide to Almost Everything

…………………..

Exerciţiile Spirituale ale Sf. Ignatius reprezintă una dintre capodoperele învăţăturilor creştine. Printr-o serie de meditaţii şi practici care îi ghidează pe cei care doresc, într-o călătorie spre perfecţiunea spirituală, acest manual a fost folosit de milioane de oameni de secole.

Acum, în prima nouă carte a lui Anthony de Mello, de mai bine de cincisprezece ani cel mai bine vândut autor al Conştienţei, îi conduce pe cititori spre o explorare interioară profundă a practicilor Sf. Ignatius şi oferă o ghidare simplă şi înţelegere pentru a-i ajuta pe cititori să navigheze pe cărările uneori confuze ale călătoriei spre Dumnezeu.

…………………..

Extrasă dintr-o serie de seminarii pe care de Mello le-a susţinut înainte de a muri în 1987, această carte ne provoacă în capitolele sale să atingem noi nivele de înţelegere şi explorare interioară, despre cum să auzim vocea divină, nevoia de smerenie şi cum să ascensionăm spre iubire în viaţa noastră de zi cu zi.

„Anthony de Mello este un adevărat maestru spiritual. Autorul celei mai bune cărţi despre rugăciune. Sadhana, oferă acum cea mai bună carte de până acum despre Exerciţiile Spirituale ale Sf. Ignatius şi despre spiritualitatea iezuită. Vă va conduce mai profund în viaţa spirituală, mai profund în Dumnezeu. Este un lucru real, un succes spiritual instantaneu.”

- JOHN DEAR, S. J., autorul cărţii Living Peace, The Question of Jesus şi a cărţii Transfiguration


ANTHONY DE MELLO a fost un preot iezuit cunoscut în întreaga lume pentru scrierile şi conferinţele sale spirituale. Printre multele sale cărţi sunt Cântecul păsării, Zburând şi Calea spre Iubire.


CUPRINS:

Introducere

Primul Principiu si Fundamentul

Pacatosenia noastra

Smerenia

Regatul lui Christos

A fi liber in interior: Cele trei categorii de oameni

„Alegerile” – Luarea Deciziilor in Viata

Discernamantul Spiritelor

A Treia si a Patra Saptamana

Contemplarea pentru a atinge Iubirea lui Dumnezeu

Note
Index

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec