Ganduri pentru fiecare zi, 2023 - Omraam Mikhael Aivanhov

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 398

DESCRIERE

Oamenii simt instruiţi în tot felul de activităţi, dar nu sunt învăţaţi niciodată ce este munca reală. Adevărata muncă este de a tinde spre perfecţiunea Domnului. Noi am primit toate mijloacele pentru a face acest lucru: voinţa, inima, intelectul, sufletul, spiritul...
 
Din păcate, să facă nebunii şi a se distrugă, toţi sunt capabili; tot ceea ce natura le-a dat: ochi, gură, mâini, picioare, sex, contribuie. Dar când vine vorba de a face o lucrare sublimă, ei stau acolo fără să facă nimic.
 
De acum înainte, tot ceea ce natura ne-a dat ca organe, ca facultăţi, trebuie să le mobilizăm pentru a atinge perfecţiunea şi pentru a deveni, m cele din urmă, adevăraţi fii şi fiice ale lui Dumnezeu.
 
23 Iunie
 
Iisus a fost adesea descris ca un „bun păstor” care îşi ocroteşte oile. Dar omul este de asemenea, un păstor pentru celulele sale şi el trebuie să le protejeze de lupii care caută întotdeauna să pătrundă în stână, adică microbii, viruşii, dar şi spirite rele, indezirabilii care îl atacă în mod constant.
 
Când omul nu aplică marile adevăruri ale lumii divine şi nu trăieşte în armonie cu regulile naturii vii, organismul său slăbeşte. De aceea, el trebuie să se lege de lumină, să înveţe să o proiecteze în celulele sale pentru a alunga „lupii” din interior.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0271 sec