Ganduri pentru fiecare zi 2022

Ganduri pentru fiecare zi 2022
Preț: 36,75 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8184-17-6
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 393

DESCRIERE

Ganduri pentru fiecare zi 2022 - Omraam Mikhael Aivanhov

 
9 Mai
 
Uneori auzim spunând despre cineva că şi-a pierdut demnitatea de om sau despre altcineva, dimpotrivă, că şi-a păstrat demnitatea de om. Pentru mulţi, demnitatea nu este un concept clar: avem tendinţa de a o confunda cu mândria sau orgoliul. Nu, adevărata noastră demnitate umană este respectul pentru tot ceea ce ne-a dat Dumnezeu, începând cu corpul nostru fizic, dar şi cu inima, intelectul, sufletul, spiritul nostru.
In calitate de discipoli ai unui învăţământ spiritual, trebuie să fiţi pătrunşi de gândul că sunteţi temple, sanctuarele Donmului, unde trebuie să intre şi să iasă numai hrană pură, gânduri pure, cuvinte, sentimente pure. Toţi cei care nu supraveghează ceea ce intră sau ce iese din ei, care se lasă purtaţi de orice, sau se ocupă de orice, spun sau gândesc orice, nu pot avea conştiinţa adevăratei demnităţi umane.
 
29 Mai
 
Puterea femeii este imensă, deoarece posedă un magnetism special sub forma unor mici particule subtile care emană din ea. Nu în planul fizic femeia are cea mai mare putere, ci în tărâmul emanaţiilor eterice şi, dacă mulţi spun că este o vrăjitoare, un magician sau o zână, este din cauza acestui magnetism dăruit de natură. Datorită acestor emanaţii, femeile sunt capabile chiar să formeze corpuri de natură eterică.
De aceea, dacă un mare Maestru, dacă un Salvator al lumii dă germenul unei realizări sublime, a împărăţiei lui Dumnezeu pe pământ, toate femeile împreună, vor putea, datorită emanaţiilor lor, să construiască coipul acestui copil colectiv. Dacă toate femeile din lume ar deveni conştiente de posibilităţile lor, ele ar putea, prin emanaţiile lor subtile, să contribuie la formarea unui nou corp colectiv, împărăţia lui Dumnezeu şi Dreptatea Sa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.229 sec