Ganduri pentru fiecare zi 2016

Ganduri pentru fiecare zi 2016
Preț: 26,16 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Filosof si pedagog de origine bulgara, Maestrul Omraam Mikhail Aivanhov (1900-1986) se stabileste definitiv in Franta; in anul 1937. Desi opera sa abordeaza multiplele aspecte ale stimtei initiatice, el precizeaza:

 "Fiecare trebuie sa lucreze pentru propria sa dezvoltare, cu conditia sa nu o faca numai pentru sine insusi; ci pentru binele colectivitatii. In acel moment, colectivitatea devine o fraternitate. a fraternitate este o colectivitate in core domneste o adevarata coeziune, fiindca lucrand pentru sine insusi, fiecare individ lucreaza totodata constient pentru binele tuturor. "

12 iunie: Apa este viata care circula. Cel care vrea sa devina un pamant roditor lasa sa curga mereu apa vietii in el, fara sa se preocupe sa stie ce arbori vor creste, inflori si rodi, nici ce pasari vor canta pe ramurile lor.

Cineva va spune:

"Dar eu vreau sa stiu mai intii care va fi locul acestui arbore sau pasare, si pe ce creanga va canta." Daca el asteapta sa cunoasca toate aceste detalii inainte de a se decide sa lase apa sa curga, vor trece secole si nici un fir de iarba nu va creste, nici o pasare nu va canta. Asadar, lasati apa sa curga, veti vedea atunci cum totul isi va gasi locul, cum totul va canta, totul va inflori.

A lasa apa sa curga inseamna sa nu incetati niciodata sa iubiti. Orice vi s-ar intimpla, nu va inchideti inima, fiindca atunci veti lasa sa se instaleze desertul in voi. Poate ca altii nu au nevoie de iubirea voastra, dar voi aveti nevoie sa iubiti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec