Galerista

Galerista
Preț: 34,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 516
Format: 10,6x18
Categoria: Chick Lit

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Dan Sociu si Adina Oniciuc

Wendy Holden este cunoscuta cititoarelor din Romania datorita romanelor Nevestele din Bath si Scoala pentru soti.

Scris in acelasi stil incarcat de ironie si dinamism cu care Wendy Holden si-a obisnuit cititorii din romanele anterioare, Galerista (2010) este o satira chick-lit la adresa opulentei si extravagantei din lumea artei contemporane, a falselor pretentii de rafinament ale artistilor, patronilor de galerii si colectionarilor, a grotescului exponatelor vindute cu preturi exorbitante la licitatii. Cu o mina sigura, autoarea urmareste povestile mai multor personaje care fac parte sau aspira sa patrunda in lumea artei si relatiile problematice ale acestora cu partenerii de cuplu, rezolvind tensiunile printr-o magistral a si neasteptata rasturnare de situatie. Personajele sale – artisti celebri si rebeli, curatori si patroni de galerii de arta, pictori aspiranti si cintareti de rock ratati – sint pitoresti, amuzante si, inainte de toate, credibile.

„Sexul si snobismul transpuse intr-o viziune contemporana, iata una dintre surprizele Galeristei.” (Saga)

„Wendy Holden este o scriitoare geniala: are un formidabil simt al umorului, stie cum sa dozeze dialogurile si sa-si puna personajele in cele mai imposibile situatii.” (Daily Mail)

„Satira cu care ne-a obisnuit Wendy Holden are in Galerista o nou infatisare, mai ascutita, plina de surprize.” (Guardian)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.041 sec