Fuziunea dintre Suflet si Trup. Descopera cheia vindecarii si a transformarii spirituale

Fuziunea dintre Suflet si Trup. Descopera cheia vindecarii si a transformarii spirituale
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 264
Format: 13x20

DESCRIERE

Extras din carte:
Fiecare dintre noi avem un suflet frumos, însă uneori nu suntem capabili să îl aducem în întregime în corpul nostru fizic. Ne trăim viaţa cu luminile pe jumătate aprinse, nefiind în stare să atragem sănătatea, bogăţia şi bunăstarea care ne sunt de drept încă de la naştere. Frecvenţa sufletului şi a trupului sunt, de cele mai multe ori, nealiniate. Putem simţi că cele două se resping sau că sunt într-un conflict deschis. Aceste situaţii apar din cauza traumelor prin care trecem de-a lungul vieţii, a durerii, a dezamăgirilor şi a suferinţei. Ne împiedicăm de toate acestea fără a beneficia de prezenţa şi de forţa integrală a spiritului nostru. În multe sensuri, noi am pierdut cheile energetice care ne permit fuziunea completă între divinitatea şi umanitatea specifice ființei umane.
Simţi că spiritul şi trupul tău nu sunt pe aceeaşi lungime de undă? Simţi, uneori, că nu ai niciun suport sau că nu ai stabilitate? Ştii că ar trebui să ai mai multă energie şi să fii mai sănătos, însă nu poţi să ajungi în acel punct? Imaginează-ţi cum ar fi să ai lumina spiritului tău în totalitate şi în permanenţă în trupul tău, aşa cum ar trebui să fie.

Descriere:
Sufletul este în conexiune directă cu abundenţa şi puterea Sursei Universale. Când trupul şi sufletul nu sunt aliniate, nu poţi fi fiinta divină care ai fost menit să fii. Mulţi dintre noi ne autosabotăm fără a putea beneficia astfel de puterea şi prezenţa spiritului nostru. Traumele vieţii, abuzurile şi dezamăgirile pot determina ca frecvenţele energetice ale sufletului şi ale trupului să fie desincronizate. Fuziunea Suflet-Trup este un proces simplu, sigur şi rapid pe care îl poţi realiza asupra ta şi a altora: efectul fiind realinierea la nivel celular a trupului cu cea mai înaltă lumină spirituală pe care acesta o poate susţine. Transformările sunt permanente şi continue.
Cartea de faţă este un ghid practic ce conţine instrucţiuni şi exemple, iar contextul său este atât mistic, cât şi ştiinţific. Parcurgând această lucrare vei descoperi aventuri uimitoare care te vor ţine cu sufletul la gură. Mai mult decât o carte ghid, Fuziunea dintre suflet şi trup te va conduce într-o călătorie spirituală de neuitat.

Cartea combină o metodă magică de vindecare, ştiinţa şi misticismul într-un mod neobişnuit de convingător şi antrenant. Aceste pagini emană energie! Şi aventurile sunt realmente uimitoare!
N. Ferguson

După realizarea Fuziunii Suflet-Trup, mă simt pe un nivel spiritual mai înalt decât mi-aş fi putut imagina. Blocajele sunt eliminate. Durerile de cap şi atacurile de panică sunt istorie!
A. Mitchell

Există foarte multe dovezi că aceasta funcţionează. Doctorul mi-a confirmat că nu mai am diabet! Nu pot găsi o altă explicaţie pentru aceasta decât Fuziunea Suflet-Trup.
O. Halvorsrud

Cuprins:

I Fuziune între Suflet şi trup. De ce acum?
1. Elementul care lipsește potenţialului nostru.......13
2. Dinamizarea elementelor Pământului..................24
3. Zeiţa şi Codurile Graalului.....................................34

II Procesul
4. Naşterea Procesului „Fuziune Suflet-Trup”........66
5. Fuziunea cu sufletul tău .........................................81
6. Realizarea Fuziunii Suflet-Trup cu un partener..110
7. Vindecare şi Vindecători.........................................140

III Aprofundare
8. Ştiinţa şi Sufletul ......................................................170
9. Alte idei utile pentru dezvoltare spirituală..........197
10. Resurse şi întrebări frecvente...............................220
11. Mistere revelate......................................................235
12. Apel la mobilizare..................................................254

Note explicative......................................................258
Bibiografie ...............................................................259
Despre autoare .......................................................261


Extras din carte:
Tehnica de Fuziune dintre Suflet şi Trup face legătura cu potenţialul nostru, într-un mod clar şi activ. Când aducem conștiința în trup, unicitatea fiecăruia dintre noi iradiază în viaţa sa, în relaţiile sale şi în tot ceea ce îl înconjoară.
Glenda Green, autor al cărții Love Without End, sintetizează aceasta în felul următor: „Sufletul plânge după experimentarea realității fizice, pe care doar viaţa fizică i-o poate oferi. Trupul tânjește după o experienţă a nemuririi, pe care doar sufletul i-o poate dărui. În măsura în care vei permite ca această contopire să se împlinească, vei cunoaşte, în mod direct, ce înseamnă să fii iubirea care ai fost dintotdeauna.”
Pe măsură ce spiritul fuzionează cu celulele noastre, îşi face simțită prezența o transformare ce nu poate fi negată. Acesta devine punctul de pornire al unei noi realităţi în care sănătatea, fericirea, abundenţa şi valoarea existenţei sunt susţinute din cele mai înalte tărâmuri. Prin Fuziunea dintre Suflet şi Trup, starea noastră de plenitudine nu este atât câştigată, cât ne este reamintită.
Prin armonizarea cu cele mai înalte aspecte ale tale pe care eu le numesc suflet – permiţi ca tu, cel limitat şi care exişti într-un plan tridimensional, să experimentezi realităţi care se află dincolo de timp şi spaţiu. Evenimentele care vor avea loc pot părea miraculoase pentru eul limitat. Atunci când eul superior este dispus să accepte transformările, acestea pot apărea instantaneu deși dintr-un punct de vedere strict al planului fizicului ele păreau imposibile sau solicitau un efort mare ori un timp îndelungat pentru a se produce. Când sufletul şi trupul tău lucrează împreună, ca un întreg, nu apare niciun neajuns. Fiind complet, devii suveran, o forţă creativă. Propriul tău suflet poate fi cheia care declanșează manifestarea completă a potenţialului tău. Procesul de Fuziune dintre Suflet și Trup este atât de puternic pentru că, printre altele, mijlocește accesarea şi utilizarea multiplelor tale talente.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Vindecare Spirituala

Created in 0.056 sec