Furtună solară

Furtună solară
-3%
Preț: 13,57 lei
13,99 lei (-3%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 288
Categoria: Seria neagră

DESCRIERE

Invazia de romane poliţiste suedeze continuă!

O CRIMĂ TERIBILĂ A AVUT LOC ÎN NORDUL SUEDIEI, ÎN ŢINUTUL TĂCERII ŞI AL ZĂPEZILOR

Pe podeaua unei biserici din nordul Suediei zace cadavrul unui bărbat mutilat şi pângărit. În fundal, pe cerul nopţii, aurora boreală dansează sprinten, în vreme ce zăpada cade liniştit. Aşa începe thrillerul captivant al Asei Larsson, care a provocat senzaţie în lumea întreagă.
Cea care găseşte cadavrul este sora victimei, Sanna Strandgârd, iar trauma pe care o trăieşte ea e devastatoare. Frumoasă şi fragilă, Sanna are nevoie de cineva ca Rebecka pentru a scăpa de umbra de vinovăţie care o împresoară şi pentru a le pune beţe în roate unui procuror ambiţios şi unei poliţiste experimentate. Dar ca s-o ajute pe prietena ei din copilărie şi să-l găsească pe adevăratul asasin al bărbatului pe care îl adora odinioară, dar pe care acum nu mai ştie dacă l-a cunoscut cu adevărat sau nu, avocata Rebecka Martinsson trebuie să se elibereze de întunericul pe care l-a lăsat în urmă în Kiruna. Trebuie să se reîntoarcă în orăşelul natal. Ea se adânceşte într-o conspiraţie îngrozitoare din care nu lipsesc dezamăgirile şi până la urmă se înfruntă cu criminalul ale cărui motive sunt întunecate, încurcate şi imposibil de ghicit...

Asa Larsson s-a născut în Uppsala, dar a crescut în Kiruna, un oraş aflat în nordul Suediei. Înainte de a deveni scriitoare profesionistă, a fost avocată specializată în drept fiscal, asemenea eroinei sale, Rebecka Martinsson. Premiată cu Best Swedish Crime Novel Award, Asa Larsson este una dintre scriitoarele suedeze cele mai rafinate şi apreciate de critică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.052 sec