Furnizorii de servicii medicale în sistemul de drept românesc

Furnizorii de servicii medicale în sistemul de drept românesc
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 160

DESCRIERE

Lucrarea de față tratează din perspectiva juridică sfera furnizorilor de servicii medicale astfel cum sunt percepuți în cadrul reformei legislative din domeniul sănătății.
Aceasta este un instrument de lucru unic din punct de vedere editorial și deosebit de util deopotrivă pentru cei care își desfășoară activitatea în domeniul juridic, medical-sanitar, dar și în domeniul administrației publice.
Astfel, lucrarea analizează, printre altele, bazele constituționale și legale ale serviciului public de sănătate în România, subiectele de drept implicate în prestarea serviciilor medicale, principiul accesului liber pe piața serviciilor medicale, libera concurență și transparența în furnizarea acestor servicii, poziția dominantă a spitalelor publice.
De asemenea, volumul de față reprezintă totodată o reflecție în ceea ce privește criza majoră pe care o traversează sistemul sanitar românesc, fiind prezentate prioritățile și soluțiile de rezolvare a inconvenientelor întâmpinate de subiectele acestui sistem.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0500 sec