Fundamentări teoretice şi praxiologice în predarea ştiinţelor biologice. Ghid metodologic pentru acordarea gradelor didactice

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 240
Format: 16.5x23.5
Categoria: Didactice

DESCRIERE

- Fundamentări teoretice și praxiologice în predarea Științelor biologice a fost concepută, în primul rând, ca instrument de informare şi formare pentru profesorii de biologie și studenţii Facultății de Științe, Medicină și Farmacie, Protecția Mediului şi nu numai.

Conținutul teoretic și practic-aplicativ este realizat după Programa Națională de obținere a gradelor didactice în învățământ.

Lucrarea se dorește să reprezinte un pas important în direcţia pregătirii profesorilor (în mod special) și a debutanţilor, pentru a deveni profesori activi şi responsabili. A fost concepută într-o perspectivă interdisciplinară, are un caracter practic-aplicativ și reprezintă un com­plement educaţional destinat şcolilor din România.

În carte sunt sugerate modalităţi de derulare de dezbateri, de reali­zare de proiecte, portofolii, de amenajare a laboratoarelor şcolare etc.

Fundamentări teoretice și praxiologice în predarea Științelor biologice poate fi utilă pentru că:

  •  informează profesorii și studenții cu privire la subiectele de actualitate;
  •  încurajează studenţii şi profesorii debutanţi pentru meseria didactică;
  •  reprezintă un material suport pentru discuţii în cadrul unor activităţi didactice, dar și în cadrul examenelor de obținere a gradelor didactice în învățământ;
  •  sugerează desfăşurarea unor activităţi practice;
  •  asigură accesul la informaţie într-o manieră stimulativă şi provocatoare...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0240 sec