Fratii Sisters

Fratii Sisters
Preț: 29,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 348
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba engleza de Ioana Filat

O odisee a violentei si a pasiunii, un roman ca o aventura in Vestul salbatic.

Fratii Sisters este un western vazut din perspectiva contemporana, de o sensibilitate neasteptata. Eroii titulari calatoresc prin Vestul salbatic in legendara epoca a Goanei dupa aur, in cautarea unui prospector misterios, un anume Hermann Warm, pe care au fost angajati sa-l lichideze. Cei doi ucigasi platiti trec in calatoria lor printr-o serie complicata si captivanta de aventuri bizare, evadari pe muchie de cutit si incidente din ce in ce mai singeroase. Cu toate acestea, Eli Sisters nu impartaseste inclinatia fratelui sau pentru bautura si crime; el nu a cunoscut niciodata o altfel de viata si incepe sa-si puna din ce in ce mai mult sub semnul intre­barii traiul aspru si singeros, precum si interesele in slujba carora isi pune neincetat viata in primejdie. Fratii Sisters genereaza o serie de personaje complexe si iesite din comun – ucigasi, escroci si pierde-vara din toate categoriile sociale –, construind o odisee violenta si pasionala prin asezarile si pustietatile frontierei ame­ricane a secolului XIX.

„Daca domnul Cormac McCarthy ar fi avut simtul umorului, ar fi insailat o poveste ca a lui Patrick deWitt: un western singeros, cu un umor vecin cu cinismul si ajutindu-se de un narator pe masura, ce arunca tot timpul ocheade catre bandajele singerinde ale personajelor.” (Los Angeles Times)

„Fratii Sisters, povestea salbatica a doi pistolari in vremea Goanei dupa aur, este in acelasi timp hazoasa, socanta prin violenta ei si adincita in tristete.” (Washington Post)

„Stilul simplu al lui Patrick deWitt are in compozitie ceva din tehnica cinematografica: te face sa te opresti din cind in cind, sa te intrebi uimit daca ai in fata o carte ori un film si sa te-ntorci repede la citit.” (Wall Street Journal)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec