Formula succesului Metode de creștere a copiilor inspirate din experiența absolvenților de la Harvard și de la alte universități de top

Formula succesului
Metode de creștere a copiilor inspirate din experiența absolvenților de la Harvard și de la alte universități de top
Preț: 44,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8402-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 360
Format: 13x20
Categoria: Familia

DESCRIERE

Traducere de Irina Nicolaescu

De ce, pentru unii, succesul pare să vină atît de ușor? Există o formulă de parenting care să creeze cu certitudine adulți remarcabili și realizați? Bazată pe cele mai recente cercetări științifice, cartea de față îți arată că, încă de la nașterea copilului tău, deciziile în ce privește creșterea lui pot avea o influență fundamentală. În urma unor interviuri desfășurate pe parcursul a 15 ani cu 200 de studenți de la Harvard sau de la alte universități prestigioase, precum și cu unii dintre părinții lor, autorii au descoperit că pot fi descrise opt tipare în care se încadrează stilurile de parenting, ce nu au nicio legătură cu mediul din care provin părinții, cu naționalitatea sau cu rasa lor, ba chiar, în majoritatea cazurilor, nici măcar cu nivelul lor de educație. Aceste stiluri de parenting pot fi învățate de orice părinte sau educator interesat, astfel încît, chiar dacă nu toți copiii vor deveni muzicieni celebri, absolvenți de Harvard sau oameni de afaceri bogați, formula succesului le va îmbunătăți cu siguranță rezultatele la școală și șansele de a avea o viață fericită și plină de sens.

„Dacă ești părinte sau ai de gînd să devii, citește cartea aceasta. Vei învăța ce poți să faci pentru a-ți ajuta copilul să aibă succes în cel mai deplin înțeles al cuvîntului.” (Angela Duckworth, autoarea cărții Grit. Puterea pasiunii și a perseverenței)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec