Fondurile europene. Litigii generate de accesarea si utilizarea defectuoasa a acestora in Romania

Fondurile europene. Litigii generate de accesarea si utilizarea defectuoasa a acestora in Romania
Preț: 33,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 232
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Data aparitiei: Octombrie 2012


Lucrarea Fondurile europene isi propune sa familiarizeze cititorii cu problematica specifica elaborarii si implementarii proiectelor cofinantate din fonduri europene, prezentand exemple de „asa nu”.

Cartea surprinde momentele-cheie in care nerespectarea sau aplicarea incorecta a legislatiei relevante in domeniu duc la imposibilitatea obtinerii finantarii sau chiar la restituirea sprijinului financiar primit.

Indiferent de tipul finantarii europene, respectiv fondurile de preaderare sau cele alocate tarii noastre in calitate de stat membru pentru perioada de programare 2007-2013, litigiile generate de accesarea si utilizarea defectuoasa a acestora prezinta acelasi specific prin raportare la etapele unui proiect si consecintele atrase.

Spetele selectate in cadrul acestei lucrari prezinta „greseli” semnificative si frecvente savarsite in procesul de elaborare si implementare a proiectelor cofinantate din fonduri europene. Este regretabil ca au fost comise greseli in procesul obtinerii si utilizarii fondurilor europene, deopotriva de solicitanti si/sau de beneficiari, cat si de autoritatile cu competente in materie, dar, daca tot au avut loc, macar sa invatam din ele.
Date tehnice

Titlu: Fondurile europene. Litigii generate de accesarea si utilizarea defectuoasa a acestora in Romania
Pret: 33,90 RON
ISBN: 978-606-18-0083-4
Format: A5
Pagini: 232

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec