Flush, cainele poetei

Flush, cainele poetei
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 160
Format: 14,5x20,5

DESCRIERE

O iubire de secol 19... Dragostea poetului Browning, aristocratia si mahalalele Londrei, o casatorie pe ascuns, dealurile arse de soare din Toscana, sedinte de spiritism, iubire si gelozie ... toate intr-un roman scris de Virginia Woolf, tradus pentru prima data in limba romana.

O mare poeta a Angliei, tintuita la pat de o boala misterioasa, indrageste versurile unui tanar poet englez, contemporan cu ea.

Robert Browning, poetul in cauza, admira si el în secret creatiile poetei. Intr-o buna zi, isi ia inima in dinti si ii scrie: „Va iubesc din tot sufletul meu versurile, scumpa domnisoara Barrett“. Asa incepe cea mai vestita scrisoare de dragoste din lumea poetilor.

Si o incredibila poveste de iubire in viata reala. Cu peste 500 de misive, o casatorie pe ascuns, o fuga in Italia, multi ani de fericire conjugala, scris, calatorii, un fiu.

Ea, Elizabeth Barrett Browning, e autoarea celebrelor Sonete ale unei portugheze, scrise pentru el.

El, Robert, unul dintre cei mai mari poeti ai Angliei.

In veacul urmator, o prozatoare engleza le citeste scrisorile: Virginia Woolf, cea care a revolutionat arta romanului.

Ea pune pe hartie povestea acestei fericiri în doi, intrand in pielea lui… Flush, cainele poetei.

Si ne poarta in lumea aristocratiei victoriene, in mahalale dickensiene si sub soarele Toscanei – cu maidanezii si camilele Pisei, pietele si statuile Florentei, impartasindu-ne totul prin miresme sau duhori, prin emotiile celui mai „titrat“ caine din istoria literaturii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0522 sec